Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Marmara Koleji’ne yeni genel koordinatör

Kocaeli, Kartepe, Köseköy’deki 65

Kocaeli, Kartepe, Köseköy’deki 65 dönüm üzerine kurulu dev kampüsünde anaokulundan itibaren geleceğin uluslararası bilincine sahip tam donanımlı gençlerini yetiştiren Kocaeli Marmara Koleji’nde genel koordinatörlük görevine İzmit Ulugazi, Yahya Kaptan ve 23 Nisan İlkokullarında 31 yıl müdür olarak görev yapan Necati Kal getirilmiştir.

İLK AÇIKLAMA

Marmara Eğitim Kurumları ailesine katılmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Kal, ”10 Eylül 2020 tarihi itibari ile Kocaeli Marmara Koleji’nde genel koordinatör olarak göreve başlama onuruna erişmiş bulunuyorum. Eğitim öğretimdeki gelişmeleri çok yakından takip ederek sürekli mükemmeli arayan dünya standartlarındaki bir eğitim sistemini uygulayarak 21. yüzyılın dünya okulu olmayı başaran Marmara Eğitim Kurumları ailesine katılmanın heyecanını yaşıyorum. Küreselleşen dünyanın evrensel değerleri ile çelişmeden ulusal değerlerimizi geliştirerek koruyacak bir anlayış ve yapıda Atatürkçü nesiller yetiştirmek ideali ile eşi ve benzeri bulunmayan eğitim ve öğretim için tasarlanmış gerekli her türlü donanıma sahip bir kurumda gelecek nesillerimizi yetiştirme heyecanı ile görevime başlıyorum. Tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım.” dedi.

NECATİ KAL KİMDİR? 

10.03.1954 Rize Ardeşen doğumlu olan Necati KAL, Rize Öğretmen Okulu ve Eskişehir AÖF Lisans mezunudur. Rize’de 12 yıl çalıştıktan sonra 1989-1995 yılları arasında İzmit Ulugazi İlkokulu Müdür Yardımcısı ve Müdür Baş Yardımcısı olarak çalışmıştır. 1995-1998 yılları arasında Derince Fatih İlköğretim Okulu’nda Okul Müdürü, 1998-2005 yılları arasında Ulugazi İlköğretim Okulu Okul Müdürü, 2005-2011 yılları arasında Yahya Kaptan İ.Ö.O’nda Okul Müdürü, 2011-2015 yılları arasında Ulugazi İ.Ö.O’nda Okul Müdürü ve 2015-2019 yılları arasında 23 Nisan İ.Ö.O’nda Okul Müdürü olarak görev almış ve emekli olmuştur. Kal, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Necati Kal