Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi 68 kişi alacak

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü (KOSTÜ), 68 kişilik profesör, doçent ve araştırma görevlisi ilanı açtı. Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi personel alım şartları…

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji

Sebahattin AydınKocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü, vites yükseltti. Üniversite 68 kişilik ilan açtı. Üniversite onlarca profesör doçent ve araştırma görevlisi alacak. Kocaeli’de etkili bir üniversite olmak isteyen Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi, bu hamleyle büyük bir açığını kapatmış olacak.

BAŞVURU SÜRESİ BUGÜNDEN İTİBAREN 15 GÜN

İlan edilen kadrolara müracaat edecek adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesindeki genel şartlar ile ilgili Kanun/Yönetmelik koşulları ve “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik”in 8 nci maddesi yedinci fıkrası (a), (b), (c), ve (ç) bentlerinde geçen koşullardan herhangi birini sağlamış olmaları gerekiyor. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün.

Detaylı bilgi için:

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Personel Alım İlanı