Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi mezunlarını verdi

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi 2022-2023 Mezuniyet Töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni’ne; Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Körfez İlçe Belediye Başkanı Şener Söğüt, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Öğüt ve Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Yıldız, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Dekan yardımcıları, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katılım sağladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende müzik dinletisi için sahneye davet edilen Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyelerinden Öğr. Gör. Yeşim Madanoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Neşe Grançer Okay ve Dr. Öğr. Üyesi Kubilay Gürbüz, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Programın açılış konuşmalarında Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Yıldız, mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Mezun öğrenciler adına ise Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü öğrencilerinden Fakülte Birincisi Bilge Hayta, konuşmalarını gerçekleştirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

Fen-Edebiyat Fakültesi mezunu olmanın ayrıcalığından bahsederek konuşmalarına başlayan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk; ‘’Sizler, topluma ve dünyaya katkı sağlayacak bilgi birikiminin ve değerlerin taşıyıcısı olma sorumluluğunu üstlenmiş bireylersiniz. Artık dünyaya adım atacak, hayallerinizi gerçekleştirecek ve hedeflerinize doğru ilerleyeceksiniz. Bu yolculukta karşınıza çıkacak zorluklar olabilir. Başarı, kolay elde edilen bir şey değildir. Ancak, bu fakülteden mezun olmanın size kazandırdığı bilgi, beceri ve özgüvenle tüm zorlukların üstesinden geleceğinize inanıyorum. Hepinize başarılarla dolu bir gelecek diliyorum.’’ diyerek teşekkür etti.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere Plaket verilen törende, mezun öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından alırken tören, öğrencilerin birlikte kep atması ile sona erdi.