Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulları’nda yeni düzenleme

Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulları’nda yeni düzenlemeye gidildi. Üniversite yönetiminden konuyla ilgili bir açıklama yayınlandı.

Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek

Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulları’nda yeni düzenlemeye gidildi. Üniversite yönetiminden konuyla ilgili bir açıklama yayınlandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Nitelikli insan gücü yetiştirmek ve kaynakların daha verimli kullanılması amacıyla, mevcut öğrencilerimizin mezun oluncaya kadar hakları korunmak şartıyla, Üniversitemiz bünyesinde bulunan meslek yüksek okulları yeniden yapılandırılmış olup, bu kapsamda meslek yüksekokullarımızda bulunan bazı ortak programlar birleştirilmiş ve 2020 2021 eğitim öğretim yılından itibaren de bu yeni yapılanmaya göre öğrenci kayıtları yapılarak, eğitim öğretim faaliyetlerine sorunsuz şekilde devam edilmiştir.

AKTİF BÖLÜMLER KAPATILMADI

Bu yapılanma sürecinde, öğrencilerimiz hiçbir şekilde mağdur edilmemiş ve mağduriyet yaşamamışlardır. Hatta öğrencilerimizin çoğu da okudukları bölümlerden/programlardan başarılı şekilde mezun olmuşlardır. Yapılanma sürecinde aktif öğrencisi olan herhangi bir bölümün veya programın kapanması da söz konusu değildir. Meslek Yüksekokullarımızın yapılanması ile ilgili bazı yerel basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, haber kaynağı doğrulanmadan yapılan bu tür yanlış haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna saygıyla duyururuz.”