Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi öğretim görevlisi alacak

Kocaeli Üniversitesi’nden yapılan duyuruda 2 öğretim görevlisi yapılacağı bilgisi verildi. Detaylar Resmi Gazete’de yayınlandı.

Kocaeli Üniversitesi’nden yapılan duyuruda

Kocaeli Üniversitesi, “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesi uyarınca “Akademik Personel Atama Yönergesi”nin koşullarını sağlamış olmak şartıyla 2 öğretim üyesi alacak.

Başvuru şartları şöyle;

İngiliz Dili Eğitimi, İngiliz Dili Öğretimi, İngilizce Öğretmenliği, Mütercim Tercümanlık (İngilizce), Çeviribilim (İngilizce), Dil Bilimi (İngilizce), İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dilbilimi bölümlerinden birinden Lisans mezunu olmak. İngiliz Dili Eğitimi, İngiliz Dili Öğretimi, İngilizce Öğretmenliği, Mütercim Tercümanlık (İngilizce), Çeviribilim (İngilizce), Dil Bilimi (İngilizce), İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dilbilimi programlarının birinden ‘Tezli Yüksek Lisans’ programı mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla Lisans veya Yüksek Lisans mezuniyeti sonrası İngilizce Dil Eğitimi alanında 1 yılı yükseköğretim kurumlarında olmak üzere en az 3 yıl tecrübeye sahip olmak.