Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de iş merkezinin okula dönüşeceği projenin ihalesi bugün!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Başiskele’ye kazandırmak istediği ortaokul projesi maliyet çalışmalarındaki teknik aksaklık nedeniyle iptal edilmişti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü söz konusu proje için yarın ihaleye çıkmaya hazırlanıyor.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Başiskele’ye kazandırmak istediği ortaokul projesi

ozel haberKocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Başiskele’nin Altınkent Mahallesi’ndeki kalıcı iş merkezini okula dönüştürmek için 9 Nisan’da ihaleye çıkacaktı ancak söz konusu ihale maliyet çalışmalarındaki aksaklık nedeniyle iptal edilmişti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü daha önce 150 günde tamamlanacağı açıklanan okul projesi için bugün ihaleye çıkacak.

İŞ MERKEZİ DÖNÜŞECEK

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gölcük, Çayırova, Körfez ve Darıca’ya okul yapmak için 3 Nisan’da ihaleye çıkmıştı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde de Dilovası’na yapacağı 20 derslikli imam hatip okulunun ihalesini gerçekleştirmişti. Kocaeli’de şimdi gözler Başiskele’ye çevrildi. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Başiskele Altınkent Kalıcı Konut sahası üzerinde yer alan kalıcı iş merkezinin ortaokul binası olarak düzenlenmesi tadilat ve genel onarımı ile çevre tanzimi yapımı’ işi için 9 Nisan 2025 tarihinde ihaleye çıkacaktı.

İHALESİ İPTAL EDİLDİ

Başiskele’ye kazandırılması beklenen okul projesinin ihalesi 8 Nisan’da ‘yapılan yaklaşık maliyet çalışmalarında teknik eksiklik tespit edilmiş olması’ nedeniyle iptal edilmişti. 150 günde tamamlanması beklenen okul projesi, ihalenin iptal olmasından dolayı ertelenmişti.

BUGÜN YENİDEN İHALEYE ÇIKIYOR

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü de 8 Nisan 2025 tarihinde iptal edilen ihale sonrasında yeniden harekete geçti. Başiskele’nin Altınkent Mahallesi’ne yapılacak olan okul projesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü 20 Mayıs 2025 tarihinde (yarın) aynı isimle ihaleye çıkacak. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün iş merkezini okula dönüştüreceği proje 150 günde tamamlanacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi, Times Higher Education tarafından yayımlanan 2025
Sıradaki Haber KOÜ Türkiye’nin en iyi 50 tıp fakültesi arasında!