Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de okullar tatil mi?

Kocaeli’de kar tatili var mı sorusu dün akşamdan bu yana en çok merak edilen konulardan biri haline geldi. Kocaeli’de pek çok bölgede kar yağışı var. Peki Kocaeli’de okullar tatil edildi mi? Kocaeli Valiliği henüz konuyla ilgili bir açıklama yayınlamadı.

Kocaeli'de kar tatili var

Kocaeli’nin pek çok bölgesinde dün gece geç saatlerden itibaren kuvvetli kar yağışı yaşandı. Düşen sıcaklıklarla birlikte özellikle yüksek kesimlerde don olayı meydana geldi. Sömestr öncesi son haftada öğrenciler ve veliler 19 Ocak Çarşamba günü okulların tatil edilip edilmediğini merak etmeye başladı. Kocaeli’de kar tatili var mı sorusu dün akşamdan bu yana en çok merak edilen konulardan biri haline geldi. Kocaeli’de pek çok bölgede kar yağışı var. Peki Kocaeli’de okullar tatil edildi mi?

KOCAELİ’DE OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

Kocaeli’de okulların kar yağışı yahut soğuk hava nedeniyle tatil edilmesiyle ilgili duyuruları Kocaeli Valisi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapıyor. Bugüne kadar görev yapan bütün valiler duyurularını bu şekilde yaptı. Ancak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bugün Kocaeli okul tatili ile ilgili herhangi bir açıklama yayınlamadı. Kocaeli Valiliği ile Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sitesinde de Kocaeli’de okulların kar nedeniyle tatil edildiğine dair herhangi bir duyuru yer almadı.

KOCAELİ VALİSİ AÇIKLAMA YAPABİLİR

Gözler Kocaeli Valiliği’nde. Kocaeli Valiliği, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ya da Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürülüğü konuyla ilgili bir duyuru yayınladığında sizlerle paylaşacağız.