Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOÜ Gazanfer Bilge’de öğrenciler yeni projeler konuşuyor

Son zamanlarda yürüttükleri sosyal sorumluluk kampanyaları ile adından söz ettiren Kocaeli Üniversiteleri, Gazanfer Bilge M.Y.O.  Öğrencilerinden yeni bir kampanya daha….

Son zamanlarda yürüttükleri sosyal

Son zamanlarda birçok kampanyaya imza atan Gazanfer Bilge öğrencilerinden, Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı son sınıf öğrencisi Gizem Durlabozlu, “Kişisel Farkındalık Atölyesi” adını verdiği ve “Sen Değiş Dünya Değişsin” sloganıyla 14 haftalık bir kişisel gelişim yolculuğuna çıktı. Pandemi nedeniyle sosyal ilişkilerden ve gelişimden uzak kalan gençlere, kişisel gelişim seminerleri ve odak grup çalışmaları ile gençlere motivasyon alanında destek sağlamaya devam ediyor. Gençlerin pandemi döneminde gelişimlerini desteklemek adına başlattığı bu kampanya yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

KAMPANYALARIN DEVAMI GELECEK

Kampanyası   hakkında bilgi veren Gizem Durlabozlu, “İlerleyen dönemlerde de kampanyalarının devamını getireceğim. Hedefim kendini farkında olan, yeteneklerini doğru değerlendirebilen bireyler  yetiştirmek” diyerek kampanyasını geleceğe de taşıyacağını belirtti.

KOU Gazanfer Bilgede ogrenciler yeni projeler konusuyor 2 KOU Gazanfer Bilgede ogrenciler yeni projeler konusuyor 3 KOU Gazanfer Bilgede ogrenciler yeni projeler konusuyor