Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOÜ Güzel Sanatlar mezunlarını uğurladı

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni Kocaeli Üniversitesi Anıtpark Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni Kocaeli Üniversitesi Anıtpark Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Fakültesi mezuniyet törenine Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Dekanlar, Müdürler, Akademisyenler ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süreyya Temel mezun olan öğrencilere “Hata yapmaktan korkmayın, kendinize güvenin ve sürekli öğrenmeye açık olun. Öğrenmeye devam edin.” diyerek gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Fakülteden mezun olan öğrenciler adına ise Sahne Sanatları Bölüm birincisi Nazmi Atakan Özdoğan, teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

Herkes sanatçı olamaz diyerek konuşmasına başlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım; “Siz sanatçılarsınız; kalbiniz ve ruhunuzla başarılı olmanız gereklidir. Sizleri, ailelerinizi ve emek harcayan değerli öğretim elemanlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Törende Fotoğrafçılık, Grafik Tasarım, Müzik, Resim, Sahne Sanatları ve Seramik bölümlerinden öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı. Mezun olan öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından teslim alırken, tören öğrencilerin kep atmasının ardından fakülte müzik grubunun keyifli dinletisi ve ‘sanat şerbeti’ ikramları ile sona erdi.