Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOÜ Rektörü Cantürk başarılı sporcularla buluştu

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Üniversitenin başarılı sporcularıyla bir araya geldi.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.

Kocaeli Üniversitesi, 17 farklı branşta 170 sporcusuyla bu yıl Türkiye Üniversite Sporlarında başarılı sonuçlar elde etti. Şampiyonluklar ve çeşitli dereceler kazanan sporcular ile Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk,  Kocaeli Üniversitesi Sosyal Tesisler Kardelen Salonu’nda bir araya geldi.

Karate, Judo, Kickboks, Wushu, Basketbol ve Voleybol gibi branşlarda başarı gösteren sporcuları tek tek tebrik eden Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ‘’üniversitemizin farklı fakültelerinden, farklı branşlarda başarılı sporcularımızın olması mutluluk verici’’ dedi.

DAHA FAZLA DESTEK SÖZÜ

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ‘Okumuş sporcular olarak sizlerin daha yüksek karakterli olarak sizden sonra gelecek gençlere örnek olacağınıza inanıyorum. Sizleri başarılarınızdan dolayı tek tek tebrik ediyorum. Buradan mezun olduğunuzda da Kocaeli Üniversitesi ile bağınızı koparmayın. Sizleri yetiştiren Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Sertbaş ve yönetimini, hocalarınızı, antrenörlerinizi, sizlere destek sunan Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’na da teşekkür ediyorum. Kocaeli Üniversitesi olarak sizlere daha fazla destek olmaya gayret göstereceğiz.’ dedi.

KOU Rektoru Canturk basarili sporcularla bulustu