Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapıyor!

İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımları başladı. Tüm detaylar haberimizde.

İş arayan adaylar internet

İş arayanlara Bakanlık müjdesi geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım ilanını yayımladı. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan son duyuruya göre merkez teşkilatta çalışmak üzere Genel İdare Hizmetleri Sınıfına 30 Kültür ve Turizm Uzman Yardımcısı kadrosuna Kültür ve Turizm Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. maddesinde yer alan şartları taşıması, sınavın yapılacağı tarih itibariyle 35 yaşının doldurulmamış olması, en az dört senelik lisans eğitimi alınmış olması gerekiyor. Başvuru yapacak adaylar Hukuk Fakültesi, İktisat, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat ve Maliye bölümleri, Siyasal Bilgiler ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri Uluslararası İlişkiler bölümleri, Siyasal Bilgiler ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Arkeoloji, Sanat Tarihi, Mimarlık, Makine Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Sınav tarihleri ile ilgili tüm detaylar www.ktb.gov.tr internet sitesi üzerinden adaylarla paylaşılacak.