Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sabancı MTAL’den 5 öğrenci İspanya’da staj yapacak

Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 5 öğrenci İspanya’nın Valencia şehrinde ÇİMSA Cementos Espana fabrikasında endüstriyel bakım onarı stajını yaparak tecrübe kazanacak

Sabancı Mesleki ve Teknik

Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 5 öğrenci İspanya’nın Valencia şehrinde ÇİMSA Cementos Espana fabrikasında endüstriyel bakım onarı stajını yaparak tecrübe kazanacak.

Okul Müdürü İbrahim Işıl, “Sabancı MTAL olarak gerçekleştirilmesi planlanan bu projenin konusu staj faaliyetlerinden elde edinilen tecrübeyi çok önemsemekteyiz. Bu hareketlilik faaliyetlerinin sadece bizim için değil, yerel paydaşlarımız içinde çok önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle edinilen tecrübeyi mümkün olduğunca yaymak istiyoruz. MEB Stratejik Planında belirtildiği gibi; mesleki ve teknik eğitim ve hayat boyu öğrenme sistemleri toplumun ihtiyaçlarına ve iş gücü piyasası ile bilgi çağının gereklerine uygun biçimde düzenlemek adına açıklanan hedefler doğrultusunda kurumumuz çalışmalarına devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alanı öğrencilerine staj süresince refakat edecek olan öğretmen Fatih Başarış ise, “Projeye konu olan staj faaliyetini gerçekleştirmek adına hiçbir yardımı esirgemeyen Sabancı Vakfı’na ve ÇİMSA İnsan Kaynakları Direktörü Furkan Öksüz’e de okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Avrupa’da staj görecek öğrencilerden Yiğit Şahin, böyle bir projede yer aldığı için mutlu olduğunu belirterek, stajla kendisini daha fazla geliştirme imkanı bulacağını aktardı. Arda Günel ise yabancı dil becerilerini de geliştireceklerini ifade etti.

2jpg 5056