Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Safir Koleji’nden cevap var

Ayşe isimli bir veli tarafından şikayetvar.com isimli internet sitesi üzerinde yayınlanan şikayete göre Safir Okulları yemek parasının sadece çok küçük bir kısmını iade ettiğini iddia etmişti. Okul Müdürü Mehmet Özcan bu iddialara cevap verdi.

Ayşe isimli bir veli

Kocaeli’nin önemli özel eğitim kurumlarından biri olan Safir Okulları’ndan bir vatandaş şikayetçi olmuştu. Ayşe isimli veli, şikayetini “Safir Koleji Kocaeli kampüsü öğrencimi yazdırdığıma pişmanım hiçbir şey öğrenemedi paramıza yazık. Öğretmenler tecrübesiz sürekli öğretmen değişiyor, iadelerimizi alamıyoruz, yemek iadesi yapmıyorlar, sene başında 4000 TL yemek diyorlar baştan iadeye gelince 500 TL yazık günah paralarımıza.” ifadeleriyle duyurmuştu.

“YEMEK İADESİ ALAMAYAN VELİMİZ YOKTUR”

Haberin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Safir Okulları Müdürü Mehmet Özcan, şu ifadelere yer verdi: “İddia edildiği gibi yemek parası 500 TL değil 2000 TL olarak iade edilmektedir. Kaldı ki anasınıfı, 12. sınıflar ve 8. sınıflar tam yıl okulda oldukları için bunlara yemek iadesi gerekmemektedir. Yemek iadesi alamayan velimiz yoktur. Kayıt yenileme sırasında yeni kayıtlardan yemek ücretleri düşülmektedir. Mezun öğrencilerin yemek iadeleri okullar kapandıktan sonra temmuz ağustos aylarında velilerin hesaplarına iade edilecektir.

“ÖĞRETMENLERİMİZ ÜÇ YILDIR DEĞİŞMEDİ”

Yine öğretmenlerin değişmesi ile ilgili iddia ise tamamen asılsız ve uydurma bir iftiradır. Bizim öğretmenlerimiz 3 yıldır birlikte çalıştığımız öğretmenlerimizdir. Hiçbir şey öğretmediler cümlesi ise tam bir karalama kampanyasıdır. Bizler uzaktan eğitimi en iyi yapan kolejlerden biriyiz. Anasınıfı 8. sınıf ve 12. sınıflarda da yüz yüze eğitimlerimizi en güzel bir şekilde devam ettirdik. Bu şahsın gazetemizde çıkan sözleri tamamen bir karalamadan ibarettir Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Safir Okulları’ndan şikayet var!