Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şampiyonların okulu Özel Körfezim Eğitim Kurumları yeni döneme hazır!

Kocaeli’nin adından sıkça söz ettiren eğitim kurumu Özel Körfezim yeni dönem hazırlıklarını tamamladı. Bu yıl LGS’de soruların tamamını doğru cevaplayan Nehir Ilgın Kartal ile başarısını zirveye taşıyan Özel Körfezim Eğitim Kurumları yeni dönemde corona virüsüne karşı bütün tedbirleri de aldı.

Kocaeli’nin adından sıkça söz

Uğur ENÇ min 3Dershanelerin kapatılmasının ardından pek çok dershane özel okul olarak hizmet vermeye başladı. Bu durum hem eğitim kurumları enflasyonunu artırdı hem de kaliteyi düşürdü. Peşi sıra açılan özel eğitim kurumları arasında tercih yapmaya çalışan veliler çocukları için en iyisini istiyor ve sürekli aynı adrese başvuruyor; Özel Körfezim Eğitim Kurumları… Çeyrek asırlık tecrübesi ile her yıl başarısını arttırarak sürdüren Özel Körfezim Eğitim Kurumları, geçen yıl iki Türkiye birincisi çıkarmasının ardından, bu yılki LGS’den de tam puan alan öğrencisi Nehir Ilgın Kartal ile geleneği sürdürdü.

DSC 1007BÜTÜN SORULARI DOĞRU YANITLADI

Okul mezunlarının yüzde 60’ının ilk yüzde 10’luk dilime girdiği sınavda başarılı sonuçlar alan Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda öğrencilerin büyük bölümü bir boş veya bir yanlış yaptı. LGS sonuçları ile başarısının devamlı olduğunu, öğrencilerin bireysel potansiyelleri ile birlikte kurumun etkisinin de bulunduğunu kanıtlayan Özel Körfezim Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim dönemi için de bütün hazırlıklarını tamamladı. Okul kurucuları Hasan Yıldız, Naci Akça, genel müdür Azmi Cihat Hatipoğlu, ortaokul müdürü Eyüp Sultan Keskin, ilkokul müdürü Çiğdem Aytekin bugün basın mensupları ile bir araya gelerek LGS’de bütün soruları doğru hazırlayan Nehir Ilgın Kartal ve sadece 1 yanlış yapan Sadi Berk Yetkin’in başarısını duyurdu, okulu ve corona virüsüne karşı tedbirleri tanıttı.

DSC 1000LGS BAŞARISI BİR GELENEK

Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, başarılı öğrencileriyle gurur duyduğunu, Özel Körfezim için LGS başarısının artık bir gelenek haline geldiğini söyledi. Kısa bir açıklamanın ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren okul yöneticileri daha sonra basın mensuplarına okulu gezdirdi. Özel Körfezim Eğitim Kurumları içerisinde özellikle öğrenciler için hazırlanan ve yeşilin ağırlıkta olduğu okul bahçesi dikkat çekti. Anaokulu öğrencileri için özel bir alan da hazırlanan Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anaokulu, ilkokul ve ortaokul binalarının birbirinden tamamen bağımsız olduğu, öğrencilerin birbiriyle temasının minimum seviyede tutulduğu öğrenildi.

DJI 20200723 105013 579AYRI OKUL, AYRI BAHÇE

Corona virüsü tedbirleriyle ilgili konuşan Azmi Cihat Hatipoğlu, “Özel Körfezim Eğitim Kurumları 15 bin metrekare araziye kurulu olarak geniş bir hizmet alanına sahiptir. 10 bin metrekare kapalı alana sahip ve teknolojik anlamda ultra donanımlı binasında hizmet vermektedir. Kullanımda olan yeşil alanları da öğrencilerimizin doğayla bütünleşmesini sağlamaktadır. Okulumuz bünyesinde bulunan anaokulu, ilkokul ve ortaokul binaları kullanım alanı olarak birbirinden bağımsızdır ve ayrı ayrı okul bahçelerine, spor sahalarına ve etkinlik alanlarına sahiptir.” dedi.

IMG 6276ZİRVEYİ HEDEFLEYENLERİN OKULU

Geniş kullanım alanları sayesinde hava sirkülasyonunun kolayca sağlanabildiğini ifade eden Hatioğlu, “Sınıflarımızın metrakaresi, hava sirkülasyonu için gereken alana sahip olup,geniş koridorlar ve ortak kullanım alanları, yaşanan pandemi süreci için uygun şartları sağlamaktadır. Okulumuzda eğitim-öğretim için gerekli tüm dezenfeksiyon işlemleri ve alınması gereken önlemler büyük bir titizlikle uygulanmaktadır. Tüm tedbirleri alarak yeni döneme hazırlanan okulumuz öğrencilerine kapılarını açmayı beklemektedir. ‘Biz hazırız, sizi de zirveyi hedefleyenlerin okuluna bekliyoruz’ sloganıyla yeni eğitim- öğretimin başlamasını heyecanla bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

DJI 20200723 105125 235ÖZEL KÖRFEZİM EĞİTİM KURUMLARI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ

Özel Körfezim Eğitim Kurumları, Körfez Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından 1995 yılında kurulmuş ve eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır.

1995 yılından bu yana Körfez’de hizmet vermeye devam eden Özel Körfezim Eğitim Kurumları, geçmişten günümüze dek başarı grafiğini daima yükselterek ilimizin en çok tercih edilen güvenilir, eğitim kurumu olmayı başarmıştır.

Anasınıfından başlayarak çocuklarımızı geleceğe güvenle hazırlamayı amaç edinen Özel Körfezim Eğitim Kurumları, eğitim-öğretim sektörünün gerektirdiği her türlü teknolojik imkanı öğrencilerinin hizmetine sunmanın kararlılığı içindedir.

Okulumuz Atatürk ilkelerine bağlı, Cumhuriyet ve demokrasiyi özümsemiş, çevre ile iletişim ve etkileşim içerisinde, kurucu, yönetici, öğretmen, öğrenci ve diğer çalışanlar arasında ahengi sağlayan, iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, anlayışlı, geniş görüş açısına sahip kısaca Toplam Kalite Yönetimi modelini uygulamaktadır.