Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uğur Okulları Körfez’deki okul için teşvik istedi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın mart dönemi yatırım teşvik belgesi listesinde Kocaeli’den özel bir eğitim kurumu da yer aldı. Kocaeli Adımlar Özel Eğitim Hizmetleri Tekstil Sanayi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Körfez’deki yatırımı için destek istedi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın

Sebahattin AydınKocaeli’de faaliyet gösteren ya da yeni yatırım yapacak 51 şirket Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın mart dönemi yatırım teşvik belgesi listesinde yerini aldı. Şirketlerin toplam teşvik başvuru miktarı 1 milyon 200 bin TL oldu. Ağı sanayinin merkezi Kocaeli’de yeni tesisler ve fabrikaların kurulması için çalışmalar devam ediyor. Her ay onlarca şirket yatırımları için teşvik almaya çalışıyor.

UĞUR OKULLARI DA BAŞVURDU

Bu şirketlerden biri de Kocaeli Adımlar Özel Eğitim Hizmetleri Tekstil Sanayi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi sıfatıyla faaliyetlerini yürüten Uğur Okulları oldu. Uğur Okulları Körfez’de anaokulu 90 öğrenci, ilkokul 400 öğrenci, ortaokul 460 öğrenci, lise 240 öğrenci kapasiteli tesisi için 3 milyon 650 bin TL beyanda bulundu.

Şirket, Sigorta Primi İşveren Hissesi 7 Yıl, Vergi İndirimi %80, YKO %40, KDV İstisnası, Faiz Desteği istedi.