Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldız Entegre Lisesi Çanakkale’de şehitleri ziyaret etti

Kartepe’de bulunan Yıldız Entegre Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine yönelik Çanakkale gezisi düzenledi. 47 öğrenci, 4 öğretmen ve 1 idarecinin katıldığı gezide tarihin en büyük zaferlerinden birinin yaşandığı Çanakkale gezildi.

Kartepe'de bulunan Yıldız Entegre

Yıldız Entegre Anadolu Lisesi ve Yıldız Entegre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ortaklaşa düzenlediği geziye Okul Müdürü İbrahim Şen, Fizik Öğretmeni Sedat Şahin, Tarih Öğretmeni, Erkan Onarıcı, Biyoloji Öğretmeni Derya Özkan ve Gazetecilik Öğretmeni Şahnaz Civelek katıldı. Tarihin ve destanın yazıldığı Çanakkale’de Gelibolu Yarımadası, Şehitlikler, Nusret Mayın Gemisi gibi zafer kazanılan yerler rehber eşliğinde ziyaret edildi.

KÜLTÜREL YERLER GEZİLDİ

Ardından Çanakkale Merkez’de Aynalı Çarşı ve temsili Turuva Atı gibi tarihi ve kültürel yerler gezildi. Okul Müdürü İbrahim Şen “Kültürel değerlerin ve tarihi mirasın yaşatılması biz eğitimcilerin en önemli görevlerindendir. Gezimiz bu anlamda öğrencilerimizi manevi olarak büyük katkı sağlayacaktır” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Yildiz Entegre Lisesi Canakkalede sehitleri ziyaret etti 3 Yildiz Entegre Lisesi Canakkalede sehitleri ziyaret etti 2 Yildiz Entegre Lisesi Canakkalede sehitleri ziyaret etti

Yildiz Entegre Lisesi Canakkalede sehitleri ziyaret etti 4 Yildiz Entegre Lisesi Canakkalede sehitleri ziyaret etti 5