Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldız Entegre okul tanıtım günleri oldukça renkli geçti

Yıldız Entegre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin okul tanıtım günleri renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı

Yıldız Entegre Mesleki ve

Yıldız Entegre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ‘’Okul Tanıtım Günleri Etkinlik Programı’’ Özdilek Alışveriş Merkezinde yapıldı. Okulda bulunan 6 meslek alanının tanıtımının ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı programa Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Aydın, Kartepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şükrü Şahin, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

ZİYARETÇİLER İNCELEDİ

Okulun öğrencilerinin hazırladığı kemençe eşliğindeki folklor gösterisiyle başlayan etkinlik davetlilerin alan tanıtım standlarını incelemeleriyle devam etti. Gazetecilik, Radyo Televizyon, Muhasebe ve Finansman, Halkla İlişkiler, Büro Yönetimi ve Bilişim Teknolojileri alanlarının öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı alan tanıtım stantlarında sergilenen ürünler ziyaretçiler tarafından detaylarıyla incelendi. Öğrencilerin eğitim gördükleri alanlarda öğrendiklerini sergileme fırsatı bulduğu etkinlik, liseye geçiş aşamasında olan ziyaretçi öğrencilere de bölümler hakkında bilgi vermesi açısından oldukça faydalı oldu.

GAZETECİLİK ÖĞRENCİLERİNDEN SERGİ

Gazetecilik Alanı öğrencileri tarafından hazırlanan “Kartepe Esnafı ve Ahilik” konulu fotoğraf sergisi ve okulun öğrencilerinin özgün resimlerinin yer aldığı sergi de konuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Birçok farklı faaliyetin bir arada sergilendiği etkinlik boyunca okulun öğrencisi tarafından hazırlanan piyano eşliğinde müzik dinletisi ise ziyaretçilerden tam not aldı. Okul Müdürü İbrahim Şen öğrencilere ve öğretmenlere organizasyondaki emeklerinden dolayı teşekkür ederek bu tarz etkinliklerin öğrencilerin okula olan aidiyetini güçlendirdiğini ve gelecekteki mesleklerini daha iyi icra etmeleri yolunda önemli adımlar olduğunu vurguladı.

Yildiz Entegre okul tanitim gunleri oldukca renkli gecti Yildiz Entegre okul tanitim gunleri oldukca renkli gecti 2 Yildiz Entegre okul tanitim gunleri oldukca renkli gecti 3 Yildiz Entegre okul tanitim gunleri oldukca renkli gecti 4 Yildiz Entegre okul tanitim gunleri oldukca renkli gecti 5 Yildiz Entegre okul tanitim gunleri oldukca renkli gecti 1