Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

12 sene önce Fikri Işık: Kriz ortamı yakında bitecek!

AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık 12 yıl önce kriz ortamının yakında biteceğini ifade etti. Ancak o kriz ortamı 12 yılın ardından derinleşmeye devam ediyor.

AKP Kocaeli Milletvekili Fikri

Ugur ENC minTürkiye çok zor günlerden geçiyor. Enflasyon rakamları yükselirken çarşıda, pazarda vatandaşın canı yanıyor. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor günler yeni değil. Yıllardır dönem dönem tekrarlanıyor. Ancak bu defa çok daha derinden, çok daha acı bir tabloyla karşı karşıyayız. Öyle ki vatandaşın acısı bir nebze olsun düşmüyor. Corona virüsünü bir de ekonomik kriz destekliyor. Vatandaş ezildikçe eziliyor. 12 yıl önce de durum hiç farklı değildi.

KUPÜR‘KRİZ GEÇECEK’ DEDİ

1 Şubat 2009’da İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) bir esnaf buluşması düzenledi. Yerel seçimlerin hemen öncesindeki buluşmaya AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da katıldı. Burada katılımcılara hitap eden Işık ekonomik krizin ‘geçeceğini’ ifade etti.

IŞIKVATANDAŞ HALA GEÇİM DERDİNDE

Fikri Işık mevcut ekonomik krizin Türkiye’den kaynaklanmadığını söyleyerek, “Bu yılın ikinci yarısında krizin etkileri azalacaktır. İç piyasayı canlandıracak önlemler alınıyor. Bu kriz, Türkiye için yeni fırsatlar da yaratabilir. Kent esnaflarının da kendilerini yenilemesi gerekiyor. Sizden gelecek her projeyi desteklemeye hazırız” ifadelerini kullandı. Bu sözlerin üzerinden tam 12 yıl geçti. Fikri Işık’ın bahsettiği önlemler de vatandaşın ekonomik sıkıntılardan kurtulmasını sağlamadı. AKP hükümeti halen alınacak önlemlerden bahsediyor, vatandaş ise akşam evine ekmek götürme derdiyle boğuşuyor.