Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

18 Mart 2022 akaryakıt, mazot, motorin, LGP ve benzin fiyatları ne kadar oldu ve benzinin 1 litresi kaç TL?

Petrol fiyatları 2 haftanın en düşük seviyesi olan 100 dolar psikolojik bandının altına çekilmişti. Bu durumun en çok etkilendiği alanlar ise motorin ve benzin fiyatı oldu. Piyasalar vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken değişen grafik sebebi ile “18 Mart 2022 akaryakıt, mazot, motorin, LGP ve benzin fiyatları ne kadar oldu, benzinin 1 litresi kaç TL?” şeklindeki sorulara yanıt aranıyor. Peki; benzin fiyatı ne kadar oldu? İşte 18 Mart Cuma güncel benzin fiyatları!

Petrol fiyatları 2 haftanın

Benzin fiyatları son dakika haberleri! 18 Mart Cuma günü itibarıyla benzin fiyatı güncel liste için sorgulamalar başladı. 17 Mart itibarıyla fiyatlarda düşüş yapılarak bu rakam pompaya da yansımış oldu. Hal böyle olunca; güncel olarak “18 Mart 2022 akaryakıt, mazot, motorin, LGP ve benzin fiyatları ne kadar oldu, 1 litresi kaç TL?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte benzin fiyatı listesi son dakika gelişmeleri…

MOTORİN VE BENZİN FİYATI İÇİN PEŞ PEŞE İNDİRİMLER

Petrol fiyatları 2 haftanın en düşük seviyesi olan 100 dolar psikolojik bandının altına çekildi. Bu durumun motorin ve benzin fiyatı başta olmak üzere akaryakıt için indirim olarak yansıması bekleniyordu. Önceki gün 2,38 TL’lik motorin indirimi sonrası, bugün hem benzin hem de motorin için indirim geldi.

BRENT PETROL 13,5 YILIN ZİRVESİNDEN DÜŞTÜ

Serbest piyasada petrol fiyatları 133 dolardan yüzde 25’in üzerinde değer kaybına uğrayarak 100 dolar psikolojik bandını aşağı yönlü kırdı ve 2 haftanın en düşük seviyesi olan 97,5 dolara çekildi.

BENZİN VE MOTORİN KOCAELİ’DE NE KADAR OLDU?

Motorin fiyatları için 2,38 TL indirimin ardından bugün de 0,93 TL, benzin fiyatı içinse 1,76 TL indirim yaşandı. Buna göre akaryakıt firmalarının internet sitesindeki güncel verilere göre;

Kocaeli’de yeni motorin fiyatı 19,66 TL,
Kocaeli’de yeni benzin fiyatı 18,71 TL,