Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2015 Model BMW’ye bu parayı istiyorlar

Kocaeli 8. İcra Dairesi bugün yeni bir ilanda 2015 model BMW 3L tipli icralık aracın satışının yapılacağını duyurdu. Araç için belirlenen fiyat ve detaylar için haberimize göz atın.

Kocaeli 8. İcra Dairesi

Sebahattin AydinKocaeli’de icradan satışlar artıyor. Bu icralık mallar arasında otomobillerde bulunuyor. Kocaeli 8. İcra Dairesi bugün yeni bir ilan yayımladı. İlanda 2015 model BMW 3L tipli icralık aracın satışının yapılacağını duyurdu. Araç için istenen muhammen bedel ise 220 bin TL oldu. İhale, Nolu Mezat Salonu – İzmit Kadıköy Mah. Bağdat Cad. No:59 İç Kapı No:Z 01 (Giriş Gülvatan Sok. İçerisindendir.)  adresinde yapılacak.

İHALE ÖNCESİ İNCELENEBİLECEK

Araç Kartepe-Özkar Dönge Yediemin otoparkında (Dumlupınar Mah. Bereket Sok.Kartepe/Kocaeli) muhafaza altında. Satış yer ve saatinde hazır edilmesi için gerekli işlemler yapıldı. Satış tarihinden önce bulunduğu mahalde incelenebilecek.

ARACIN ÖZELLİKLERİ ŞÖYLE:

41AB505 Plakalı , 2015 Model , BMW Marka , 3L Tipli , A585J927 Motor No’lu , WBA3J9106FP983373 Şasi No’lu , Rengi Mavi , Aracın otoparkta anahtarının ve tescil belgesinin olmadığı görülmüştür. Aracın şasi numarası araç üzerinden ve müdürlüğünüz dentemin edilen GİB belgesi üzerinden motor numarası ise haricen yapılan araştırmadan tespit edilmiş araç üzerinde yapılan incelemede aracın kilometresi tespit edilememiştir. Aracın mahallinde yapılan fiziki incelemesinde otomatik vites, kumaş koltuklu ve benzin olduğu tespit edilmiştir. Yapılan fiziki incelemede araç üzerinde küçük çapta ezik ve çizikler olduğu, sol ön panjur nikelajının kırık, ön tamponun hasarlı olduğu görülmüştür. Aracın tramer sistemi üzerinden yapılan poliçe sorgulamasında ZMSS (Trafik) poliçesinin 20.01.2018 tarihinde süresinin dolduğu tespit edilmiştir.Tramer sistemi üzerinden yapılan incelemede konu aracın 28.03.2017 tarihinde bir adet hasar kaydının bulunmakta olup yine tramer sisteminden alınan bilgide konu araca ait herhangi bir ağır hasar kaydı olmadığı tespit edilmiştir. Sebahattin AYDIN