Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

29 milyon 500 bin TL’ye hisse senedi!

Yalova Altınova Tersane Girişimcileri

SEBO min 13Yalova Altınova Tersane Girişimcileri San. ve Tic. A. Ş. uhdesinde bulunan ve Müflis Altıntaş Mermer ve Tersanecilik San. ve Tic. A.Ş’nin kullanımına tahsis edilmiş olan  400 bin TL nominal bedelli 4 adet hisse satılacak. Kocaeli 8. İcrta Dairesi tarafından satılacak olan hisse için 29 milyon 500 bin TL muhammen bedel belirlendi.

İHALE TARİHİ VE İHALE YERİ

Birinci ihale tarihi 17 Ağustos günü saat 14.00 – 14.15 arasında belirlendi. İhale Yeri Hersek mahTersaneler Cad. No:30(A-30 Parsel girişinin yanında güvenlik birimi) Altınova/Yalova adresi olacak. 

İHALE USULÜ

Kocaeli 8. İcra Dairesi tarafından yayımlanan ilanda şu bilgiler verildi: “Pazarlık sureti ile satışına karar verilen menkul malların aşağıda belirtilen gün, saat ve yerde satışının yapılacağı, miktar, nitelik ve özellikleri yazılı taşınırların ihalesine iştirak edeceklerin muhammen bedelin yüzde 20’si oranında teminat yatırmalarının gerekiyor. Arttırma bedelinin muhammen bedelin %55’ive satış masraflarını karşılayacak tutardan başlayacağı, artırmadan on gün önce başlamak üzere artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebileceği,tellaliye, damga vergisi, teslim ve tescil masraflarınınalıcıya ait olacağı; (rehinli olan alacaklıların alacakları satış bedelinden öncelikle ödenir) ve satış şartnamesinin icra dosyasından görülebileceği belirtildi. Gideri verildiği takdirde şartnamenin bir örneğinin isteyene gönderilebileceği; fazla bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla dairemize başvurmaları ilan olunur.” Sebahattin AYDIN