Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Albax Home, Kocaeli dekorasyon işlerinde öncü firma

Kocaeli dekorasyon sektörünün tanınmış isimlerinden Mustafa Tutak yeni markası Albax Home ile dekorasyon, mimarlık, yapı ve inşaat işlerine öncülük etmeye başladı. Kartepe’de yeni bir ofis açan firma A’dan Z’ye bütün yapı işlerinizde imdadınıza koşuyor.

Kocaeli dekorasyon sektörünün tanınmış

1999 yılında aile şirketinde inşaat sektörüne giren Mustafa Tutak 23 yıllık deneyimini yeni markası Albax Home ile Kocaelililerin hizmetine sundu. Kocaeli dekorasyon işlerinde öncü bir firma haline gelen Albax Home ilk ofisini Kartepe’de açtı. Yeni şirketini, faaliyetlerini ve hedeflerini gazetemize anlatan Mustafa Tutak şu ifadeleri kullandı: “Ben kendimi bildim bileli inşaat sektöründeyim. Bugüne kadar pek çok projeye imza attım. Özellikle Körfez ve Derince bölgesinde anahtar telsim dekorasyon işlerinde uzmanlık kazandım. 23 yıllık sektör tecrübemi bir üst seviyeye çıkarmak adına aile şirketimizden ayrılarak Albax Home isimli firmamı kurdum.

Albax Home, Kocaeli dekorasyon işlerinde öncü firmaALBAX HOME İLK OFİSİNİ KARTEPE’DE AÇTI

İlk ofisimizi Kartepe bölgesinde hizmete açtık. Ekip arkadaşlarımızla birlikte hızla gelişen ve değişen yeni tasarım metotlarını uygulamak adına hazırlıklarımızı tamamladık. İhtiyaç sahiplerine modern çözümler sunmak amacıyla Albax Home olarak birbiri ile oldukça ilişkili 3 disiplini; mimari, iç mimari ve inşaat mühendisliğini bünyemizde topladık. Tasarım, danışmanlık, proje geliştirme ve yönetimi, uygulama, kontrol ve taahhüt hizmetleri veriyoruz. Birinci sınıf malzeme ve en süt kalite işçilik ile profesyonel tasarımızı Kocaelililerle buluşturuyoruz.

Kocaeli inşaat sektörünün tanınmış isimlerinden Mustafa Tutak yeni markası Albax Home ile dekorasyon, mimarlık, yapı ve inşaat işlerine öncülük etmeye başladı. Kartepe’de yeni bir ofis açan firma A’dan Z’ye bütün yapı işlerinizde imdadınıza koşuyor.MÜSTAKİL KONUT VE VİLLA PROJELERİ

Biz aslında Albax Home olarak sadece fikirlere aracılık ediyoruz. Herhangi bir yaşam alanının bir bölümü veya tamamının yenilenmesi ve tadilatının sağlanması için bize başvuran kimselerin fikirlerini özel tasarım ekibimizle geliştiriyor ve uyguluyoruz. Proje hizmetlerimizi genel olarak müstakil konutlarda ve villalarda anahtar teslim olarak uyguluyoruz. Ancak özel durumlarda herhangi bir oda ve bahçe gibi spesifik alanda da çalışma yapabiliyoruz. Bütün süreç boyunca çalışma arkadaşlarımız kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda bütün değişiklikleri yapabiliyor.

Albax Home Kocaeli dekorasyon işlerinde öncü firma 4DEKORASYON LÜKS DEĞİLDİR

Türkiye de maalesef dekorasyon ve tasarım sektörü biraz yavaş ilerliyor. İki sandalye, iki masa ile dekorasyon yapılabildiğini zannedenler var. Ancak dekorasyon ve tasarım iç mimarların işi ve profesyoneller tarafından uygulanması gerekiyor. Albax Home bünyesinde bulunan iç mimarlarımızla birlikte yaptığımız bütün işlerde kendimizi detaylara veriyoruz. Bizim işimizin detaylarda gizli olduğunu biliyoruz. Dekorasyon işi bir lüks değil geleceğe yönelik her adımı düşünen bir ihtiyaç. Biz bu ihtiyaçlar doğrultusunda bir anlamda yaşam alanlarında geleceği kurguluyoruz.

Kocaeli inşaat sektörünün tanınmış isimlerinden Mustafa Tutak yeni markası Albax Home ile dekorasyon, mimarlık, yapı ve inşaat işlerine öncülük etmeye başladı. Kartepe’de yeni bir ofis açan firma A’dan Z’ye bütün yapı işlerinizde imdadınıza koşuyor.Albax Home dekorasyonKocaeli iç mimarlik Albax Home
YENİ TRENDLERİ TAKİP EDİYORLAR

Albax Home olarak amacımız doğal ve kaliteli malzemeyi kusursuza yakın bir işçilik ile birleştirmek. Ahşap, mermerin, bakır işçiliği ve bazı özel parçaların birleşimi ile projelerimizde kendi imzamızı taşıyan özel tasarımlar ortaya çıkarıyoruz. Malum Türkiye’de tasarım trendleri yurt dışındaki projelere göre geriden geliyor. Kocaeli’de de Türkiye’nin gerisinde seyreden bir durum var. Bu durum bir açıdan iyi; gelişmeleri önceden görüp özümseyerek, kendimize uyarlayarak trendlere hakim olabiliyoruz. Türkiye’nin dört bir yanındaki pek çok mimari çalışmayı inceliyor, yeni fikirleri kentimizde uyguluyoruz.

Albax Home, Kocaeli dekorasyon işlerinde öncü firmaÜCRETSİZ KEŞİF YAPILIYOR

Kocaeli genelinde dekorasyon ve tasarım ihtiyacı olan, profesyonel ekip ve iç mimarların yardımı ile yaşam alanlarını kullanımı çok daha rahat ve refah düzeyi yüksek bir seviyeye çıkarmak isteyen herkes bizimle iletişim kurabilir. Ofisimiz Kartepe Emekevler Mahallesi Paşadağ Caddesi üzerinde yer alıyor. Ofisimizle irtibat kurulması halinde ücretsiz keşif yapıyoruz. Keşif sonrasında gerekli çalışmalarımızı yaparak fiyatlandırma aşamasına geçiyoruz. Proje üzerinde anlaştıktan sonra alan teslimiyle birlikte çalışmalarımıza başlıyor ve kusursuz bir işçilikle tecrübemizi ihtiyaçlar doğrultusunda işimize yansıtıyoruz. İhtiyaç duyan ve ilgilenenler detaylı bilgiye web adresimiz https://albaxhome.com/ üzerinden ulaşabilirler.”

ADRES

Paşadağ Cad. 18/B Emekevler Mah. 41180

Kartepe-Kocaeli

TELEFON

0 850 302 65 08

ÇALIŞMA SAATLERİ

08:00-19:00

EMAİL

[email protected]