Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bağçeşme Konaklarında Son Fırsat: Sınırlı Sayıda Daire %10 İndirimle

Kavan Grup tarafından Kocaeli’nin

Kavan Grup tarafından Kocaeli’nin en nezih bölgelerinden birinde teslimatlarını sağladığı Bağçeşme Konaklarında hayat başladı.  Kocaeli’de hayata geçirdiği nitelikli projelerle adından söz ettiren Kavan Grup İnşaat, “Bağçeşme Konuları” ile Kocaeli’ye oldukça iddialı bir proje daha kazandırdı.

Yeni projeleri hakkında Bağımsız Kocaeli’yi bilgilendiren Şemsettin KAVAN şunları söyledi: “Uzun yıllardır kuyumculuk ve inşaat sektörlerinde değer katmaya, istihdam oluşturmaya ve ülkemizin ekonomik çarkının dönmesine katkı sağlamakta olan bir firmayız. Kocaeli’ye yaptığımız büyük yatırımlar ve iştiraklar sayesinde projeler bitmeden 4 katına kadar prim yaptığı halde müşterilerimizden herhangi bir fiyat farkı talep etmedik kendilerinin kazanç sağlamasına vesile olup belirlediğimiz tarihlerde projelerimizi teslim etmek için mücadelemizi vermeye devam ediyoruz.

En Büyük Gayemiz: Sürekliliğimizi Devam Ettirebilmek

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, firmamızın marka gücünü, dürüstlüğünü ortaya koyarak tüm müşterilerimiz ile kazanç ve konfor odaklı anlayışımızı sürdürerek yeni projeler ile sürekliliğimizi devam ettiriyoruz. Son olarak Maşukiye ve Kabaoğlunda başlayacak olan projelerimizle insanlara premium yaşama hissini sağlamak istiyoruz. . Dürüstlük ve kalite en önemli ilkelerimizdir. Yatırımlarımız ile ülke ekonomisine değer katmaya yabancı yatırım ağımızı da geliştirip, istihdama destek olup, döviz girişi sağlamaya devam edeceğiz.”

Bağçeşme Konaklarında Sınırlı Fırsat

Bağçeşme’nin yeni prestiji “Bağçeşme Konakları” 3 blok, 40 konut ve sosyal alanlardan oluşan çok özel, butik bir projede kalan sınırlı sayıda daire için Kavan Grup İnşaata ulaşabilirsiniz. Bağçeşme Konakları’nda 2+1 ara kat ve bahçe katları, 3+1’de ara kat, bahçe katı ve çatı dubleksi, 4+1’lerde ise çatı dubleksi dairelere sahip olabilirsiniz. Temiz havasıyla, kayalık ve sağlam zeminiyle, yemyeşil doğasıyla ve şahane mimarisiyle konak yaşamına hayran kalacaksınız!

Kalan son fırsatlarla daire sahibi olmak için; 0 (537) 496-4664 no’lu numaradan detaylara ulaşabilirsiniz.