Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belsa Plaza tuvalet ücretine zam!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde faaliyet gösteren Belsa Plaza AVM’nin tuvalet ücretlerine 2 ayda 2. zam geldi. Belsa Plaza’da tuvalet ücreti 2 TL oldu.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde faaliyet

Ugur Enc profilKocaeli’nin İzmit ilçesinde faaliyet gösteren Belsa Plaza AVM’nin tuvalet ücretlerine 2 ayda 2. zam geldi. Belsa Plaza’da tuvalet ücreti 2 TL oldu. Hatırlanacağı üzere uzun bir süre ücretsiz olarak hizmet veren Belsa Plaza AVM tuvaletleri alınan bir karar sonrasında 1 TL ücretle faaliyet göstermeye başlamıştı. Kasım ayının sonunda Belsa Plaza AVM yönetimi tuvalet ücretlerine yüzde 50 zam yaptı. Bu zam sonrasında Belsa’da tuvalet ücretleri 1.50 TL oldu. Ancak bununla da yetinmeyen yönetim 2022 yılının ilk günlerinde tuvalet ücretlerini yeniden artırdı. Tuvalet ücretleri 2 TL oldu.

BELSA PLAZA TUVALET ÜCRETİ ZAMMI

Belsa Plaza AVM’de yer alan işletmeler metrekare başına 15 TL aidat ödüyor. Bu ücret özellikle büyük ölçekli kafelerde 5 ile 10 bin lira arasında değişiyor. Her ay fahiş aidat toplayan Belsa Plaza AVM yönetimi geçtiğimiz günlerde personel sayısını da azaltmıştı. Ancak alınan bu tedbirlere rağmen tuvalet ücretine tekrar zam yapıldı. Belsa Plaza AVM’de hacet gidermek son 2 ayda tam yüzde 100 zamlanmış oldu.

Kocaeli Haber – Kocaeli’de tuvalete de zam geldi!