Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Benzine indirim geliyor!

Benzin fiyatlarına bu gece yarısı pompaya yansımak üzere 12 kuruş indirim geliyor. İndirim 00.00’dan sonra geçerli olacak.

Benzin fiyatlarına bu gece

ABD’de yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadeleye yönelik hayata geçirilmesi planlanan ekonomik destek paketine dair belirsizliklerin sürmesinin de etkisiyle petrol fiyatlarında düşüş sürüyor. Dün 41,45 dolara kadar düşen Brent petrolün varil fiyatı, yeni günde 42 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

BENZİNE 12 KURUŞ İNDİRİM GELİYOR

Petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından iç piyasadaki akaryakıt ürünlerinden benzin için indirim gündeme geldi. yenisafak.com’a bilgi veren piyasa uzmanları bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansımak üzere benzinin litre fiyatında 12 kuruş indirim bekliyor.

İndirimli fiyatların pompaya yansımasının ardından İstanbul’da litre fiyatı ortalama 6 lira 80 kuruştan satılan benzin 6 lira 68 kuruşa gerileyecek.

PUTİN: KISINTI SÜRESİ UZATILABİLİR

Petrol fiyatlarındaki gelişmeler üzerine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve müttefiklerinin oluşturduğu OPEC grubunun uygulamakta olduğu petrol üretim kısıntısı süresinin uzatılabileceğini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı ayrıca, ABD ve Suudi Arabistan ile birlikte, petrol piyasalarına ilişkin kalıcı görüşmeleri sürdürdüklerini de ekledi.