Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİM Market 2 Aralık 2021 Kataloğu. BİM Market Bu hafta 2 Aralık Kataloğu

BİM Market İndirimleri, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sık sık “BİM Market 2 Aralık 2021 Kataloğu. BİM Market Bu hafta Kataloğu … BİM Aktüel Kataloğu 2 Aralık” aramaları yapılıyor. İşte BİM Market 2 Aralık 2021 Kataloğu ve BİM Market bu hafta indirimleri…

BİM Market İndirimleri, vatandaşlar

BİM İndirimleri

BİM Market indirimleri merak ediliyordu. BİM Market 2 Aralık 2021 Kataloğu belli oldu. BİM Aktüel kataloğunda onlarca indirimli ürün bulunacak. BİM Market bu hafta indirimlerinde vatandaşlar, istedikleri ürünlere daha uygun fiyatlara ulaşabilecek.

BİM Market Bu hafta Kataloğu

BİM Market 2 Aralık 2021 Kataloğu’nda neler var? sorusunun cevabı, açıklanan katalogla birlikte belli oldu. 2 Aralık 2021 Pazartesi aktüel kataloğunda birçok indirimli ürün olduğu görüldü.

BİM Market 2 Aralık 2021 İndirimli Ürünler

Aktüel kataloğun ilk sayfasında 100’lü bebek bezi, kağıt havlu, çamaşır suyu, kırmızı mercimek, Osmancık pirinci, pilavlık bulgur, nohut, kemiksiz çıtır piliç kova, 200 gramlık 2’li Dardanel ton, buğday unu, çamaşır yumuşatıcısı, piliç kokteyl sosis, tahin, domates salçası, kakaolu fındık kreması, çikolata soslu kaplamalı kek, beyaz çikolatalı gofret ve karamelli çikolata gibi ürünler bulunuyor.

Aktüel kataloğun ikinci sayfasında ise dana kangal sucuk, tulum peyniri, dana çemensiz pastırma, otlu beyaz peynir, dana füme kaburga, dana uzun sosis, çilekli ve karadutlu smoothie, tepsi böreği, labne, sardalya, halka kalamar, levrek, balık kroket ve tahinli dondurma gibi ürünler yer alıyor.

İŞTE BİM MARKET 2 Aralık 2021 KATALOĞU

BIM Market 1 Aralik 2021 Katalogu. BIM Market Bu hafta 1 Aralik Katalogu
BİM Market 2 Aralık 2021 Kataloğu. BİM Market Bu hafta 2 Aralık Kataloğu (2)
BIM Market 1 Aralik 2021 Katalogu. BIM Market Bu hafta 1 Aralik Katalogu 2
BİM Market 2 Aralık 2021 Kataloğu. BİM Market Bu hafta 2 Aralık Kataloğu (2)