Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİM Market 7 Şubat 2022 Kataloğu. BİM Market Bu hafta 7 Şubat Kataloğu

BİM Market İndirimleri, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sık sık “BİM Market 7 Şubat 2022 Kataloğu. BİM Market Bu hafta Kataloğu … BİM Aktüel Kataloğu 7 Şubat” aramaları yapılıyor. İşte BİM Market 7 Şubat 2022 Kataloğu ve BİM Market bu hafta indirimleri…

BİM Market İndirimleri, vatandaşlar

BİM İndirimleri

BİM Market indirimleri merak ediliyordu. BİM Market 7 Şubat 2022 Kataloğu belli oldu. BİM Aktüel kataloğunda onlarca indirimli ürün bulunacak. BİM Market bu hafta indirimlerinde vatandaşlar, istedikleri ürünlere daha uygun fiyatlara ulaşabilecek.

BİM Market Bu hafta Kataloğu

Aktüel kataloğun ilk sayfasında Türkçe mekanik klavye, gaming kulaklık, mobil canlı yayın seti, gaming Mouse seti, plazma lambası, ışık bağlantılı tripod, usbli uzatma kablosu, RGB led şerit, katlanır laptop standı, duvar şarjı, tablet çantası ve led yazı tahtası gibi ürünler yer alıyor.

Aktüel kataloğun ikinci sayfasında ise tek fiyat yanmaz yapışmaz ürünler, tencere seti, kapaklı sahan, pasta servis seti, metal ayaklı mermer seramik saksı, tencere formlu saklama kabı, borcam fırın tepsisi, meşrubat bardağı, borcam fırın tepsisi, silikon kapaklı tuzluk ve tek fiyat bıçak çeşitleri ikinci sayfada bulunuyor.

Aktüel kataloğun sayfasında ise elektrikli süpürge, kadife yatak örtüsü seti, bisiklet yaka sweatshirt, pijama takımı, spor eşofman altı ve çeşitli oyuncaklar bulunuyor.

İŞTE BİM MARKET 7 Şubat 2022 KATALOĞU