Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boyner’in Kocaeli’deki 130 milyonluk yatırım teşviği iptal edildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ağustos Ayı İptal Edilen Yatırım Teşvik Belgeleri listesinde Kocaeli’de 130 milyon TL’lik bir yatırım yapmak isteyen Boyner Holding’in başvurusu da yer aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ağustos Ayı İptal Edilen Yatırım Teşvik

SEBO min 5Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ağustos Ayı İptal Edilen Yatırım Teşvik Belgeleri’nde Kocaeli de yer aldı. Bu belgeler arasında dev bir yatırım teşviğinin iptal edildiği görüldü. Bunlardan biri de Boyner Holding’in yatırım teşvik başvurusu oldu.

400 KİŞİLİK İSTİHDAM

130 milyon sermayeli ve 400 istihdam kapasiteli projeyle başvuru yapan Boyner Holding’in teşvik veren otomasyon sisteminin iptali nedeniyle başvurudan vazgeçtiği edinilen bilgiler arasında.

BOYNER HOLDİNG’İN YATIRIMI DEVAM EDİYOR

Boyner Holding’ten alınan bilgiye göre; Kocaeli’de  110 bin metrekareye kurulacak dev bir lojistik merkeziyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Boyner Holding, bu yatırımdan vazgeçmedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Altın piyasasında anlık fiyatlar yakından takip ediliyor. Güne 4.018 TL
Sıradaki Haber Gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL? Yarım altın bugün ne kadar? Altında son durum nasıl? (4 Mayıs 2025)