Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehirden çiftçiye yeniden büyük destek!

Geçtiğimiz yıl Kocaeli’deki çiftçilere 2 milyon litre hibe mazot yardımı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ekim-aralık ayları arasında dağıtılmak üzere bu defa 2.7 milyon litre mazot satın alacak.

Geçtiğimiz yıl Kocaeli’deki çiftçilere
ugur

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çiftçilere yönelik desteklerini sürdürüyor. Belediye bu kapsamda 14 Eylül’de akaryakıt alımı ihalesine çıkacak. Saat 11.00’de gerçekleştirilecek ihale ile 2 milyon 700 bin litre mazot satın alınacak. Söz konusu mazot Kocaeli il sınırlarında Ziraat Odası üyesi, bitkisel üretim veya hayvancılık faaliyetlerinde bulunan çiftçilere 3 ay boyunca ayda 50 litre olacak şekilde dağıtılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi söz konusu akaryakıt için çiftçilerden hiçbir ücret talep etmeyecek.

DESTEK İÇİN TEK ŞART…

Hatırlanacağı üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl da 14 bin çiftçiye 2 milyon litre tamamı hibe mazot desteğinde bulunmuştu. Büyükşehir’in mazot desteği 11 ilçede anlaşmalı olacak akaryakıt istasyonlarından temin edilecek. İhaleyi kazanan firma 14 Ekim ve 31 Aralık tarihleri arasında çiftçilere hizmet verecek. Destekten faydalanmak için tek şart ise son 6 ay içerisinde yapılan tarımsal faaliyeti belgelemek.