Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çöpten yemek topluyor gibi yaparak…

Kocaeli’de yanında getirdiği yiyecekleri çöpten çıkartarak yiyen ve vatandaşların duygularını sömüren şahsa zabıta ekipleri müdahale etti.

Kocaeli’de yanında getirdiği yiyecekleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Duygu sömürüsü yaparak vatandaşları kandıran şahıslara da ekiplerce göz açtırılmıyor. Gebze ilçesi Atatürk Caddesinde evden getirdiği meyve ve sebzeleri çöp konteynerinin yanında yiyip ve “çöpten yemek yiyor” imajı oluşturarak dilencilik yapan şahsa da ekipler anında müdahale etti. Kanun maddesi gereğince şahsa para cezası da uygulandı.

ZABITA MÜDAHALE ETTİ

Bir şahsın çöp konteynerinin yanında yemek yediğini gören ekipler olayı anlayabilmek adına bölgede incelemeler gerçekleştirdi. Yapılan gözlem sonucunda şahsın evinden getirdiği yiyecekleri, çöp konteynerine attıktan sonra çıkartıp yine çöp konteynerinin yanına oturup yediği anlaşıldı. Vatandaşların duygularını sömürdüğü anlaşılan şahsın ayrıca para da aldığı belirlendi. Olay yerine giden Büyükşehir Zabıta ekipleri, şahsı yanındaki eşyaları ile birlikte kaldırdı. Şahsa ilgili kanun kapsamında para cezası verildi. Büyükşehir Zabıta ekipleri vatandaşların bu tarz duygu sömürülerine başvurup insanları kandıran dilencilere karşı daha duyarlı olmaları gerektiğini ifade etti.

Kocaeli Dilenci min

Kocaeli Dolandirici min

Kocaeli yoksul min