Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dev otomobil firması Scooter satmaya başladı

Otomotiv sektörünün dev firmalarından biri olan Seat, yeni bir binek araç üretiyor. Bu araç otomobil değil. Özellikle gençler arasında hızla yaygınlaşan Scooter oldu.

Otomotiv sektörünün dev firmalarından

SEBO min 16Otomobil piyasası Türkiye’de garip bir hal almaya başladı. İkinci el araç piyasasında kontrolsüz ve dengesiz artış devam ediyor. Araçlar yıprandıkça, eskidikçe fiyatları artmaya başladı. Sıfır araç piyasasında faizlerin yüksek olması nedeniyle ikinci el araçlarda yüzde 100’ü geçen artışlar yaşandı. Kimi vatandaşlar buna isyan etse de aracı olanlar ise kendilerini şanslı sayıyor.

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE DEV ZARARLAR

Dev otomotiv firmaları ise azalan ticaret hacimlerine takviyeler yapmaya çalışıyor. ABD’li Ford, 1.9 milyar Dolar zarar açıkladı. Diğer markalarda da durum pek farklı değil. Renault ise 8.9 milyar Dolar gibi dev bir zarar açıkladı.

SEAT’TAN YENİ BİNEK: SCOOTER

Otomotiv sektörünün dev firmalarından biri olan Seat, yeni bir binek araç üretiyor. Bu araç otomobil değil. Özellikle gençler arasında hızla yaygınlaşan Scooter oldu. Seat sosyal mecralarda ve Google’da bu yeni ürününün reklamını yapıyor. Seat EXS KickScooter adı verilen araç, 5 bin 500 TL’ye satılıyor. Seat tüm yetkili satıcılarına bu aracı ulaştırdı. Seat EXS KickScooter özellikleri SEAT’ın sitesinde detaylı olarak paylaşıldı.