Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EYT'liler için önemli teklif!

EYT mağdurlarının sağlık hizmetlerinden ücretiz yararlanması amacıyla, bir kanun teklifi hazırlandı. Söz konusu kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu.

EYT mağdurlarının sağlık hizmetlerinden

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Prof.Dr.Yüksel Özkan, TBMM’ye EYT mağdurlarının sağlık hizmetlerinden ücretiz yararlanması amacıyla, bir kanun teklifi sundu.Başta esnaf ve sanatkarlar olmak üzere emeklilik yaşını beklerken çalışamayan binlerce EYT mağduru vatandaşımızın sağlık hizmetlerinden yararlanması için “genel sağlık sigortası” primi ödemesi gerektiğine dikkat çeken Özkan, “Zaten mağdur edilmiş, yıllarca prim ödemiş ancak karşılığında tekrar ücret ödemek zorunda bırakılan EYT mağdurlarını hükümet adeta cezalandırmaktadır” açıklamasında bulundu.

GÜNDEM KANAL İSTANBUL OLUNCA KULAK TIKIYORLAR
​​​​​​Hükümetin gündeminde sadece “Kanal İstanbul” olduğuna dikkat çeken Özkan, EYT mağdurlarının taleplerine kulak tıkayan ve bu da yetmezmiş gibi genel sağlık sigortası primi ödemek zorunda bırakanların, vermiş olduğumuz kanun teklifine destek vererek bu durumu bir an önce ortadan kaldırılmasını ayrıca EYT’ lilerin kazanılmış haklarının kendilerine bir an önce verilmesini istedi.

CHP Bursa Milletvekili Prof.Dr.Yüksel Özkan
CHPProfDrYukselOzkan