Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EYT’lileri heyecanlandıran gelişme: Tarih belli oldu!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD) için önemli bir gelişme yaşandı. Derneklerin oluşturduğu bölgesel federasyonlar mart ayında konfederasyon kurulacak.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD) bölgesel federasyon ve konfederasyon kuruluş çalışmalarını bir süredir yürütüyordu. Çalışmalar meyvesini verdi. Marmara Bölgesel Federasyonu’nun ocak ayında kurulacağı duyuruldu. Bölgesel federasyon kuruluşları tamamlandıktan sonra mart ayında konfederasyon kurulacak ve bölgesel federasyonlar konfederasyonun kurucusu olacak.

DERNEK SAYISI 50 OLACAK
Federasyonlaşmak için şu ana kadar 18 il derneğinin kuruluşunu yapan EYT SYDD, ilk bölgesel federasyonunu Marmara’da kurmuş olacak. En geç şubat ayında da Ege ve İçanadolu’daki EYT dernekleri bölgesel federasyona dönüşecek. 3 federasyon kurulduktan sonra EYT Konfederasyonu kuruluşu tamamlanacak. Önümüzdeki kısa sürede 9 il derneği daha faaliyete geçecek. Söz konusu derneklerle birlikte toplam dernek sayısı 27 olacak. 2020 yılında dernek sayısının 50’ye ulaşması bekleniyor.