Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ford Otosan işçileri promosyon için eylem yapacak

Koç grubuna bağlı TÜPRAŞ, Ford Otosan ve Arçelik fabrikalarında promosyon miktarı belli oldu. Yapıkredi ile yapılan 3 yıllık anlaşmaya göre ilk yıl için 8.000 TL diğer 2 yıl için ise 8.000 TL üzerine enflasyon oranı eklenecek.

Koç grubuna bağlı TÜPRAŞ,
ugur

Koç grubuna bağlı TÜPRAŞ, Ford Otosan ve Arçelik fabrikalarında promosyon miktarı belli oldu. Yapıkredi ile yapılan 3 yıllık anlaşmaya göre ilk yıl için 8.000 TL diğer 2 yıl için ise 8.000 TL üzerine enflasyon oranı eklenecek. 3 yıllık promosyon ücreti 24 bin TL olacak. Ford işçileri sosyal medyada eylem çağrısında bulundu. Bu akşam saat 19.30’da işçiler Twitter eylemi gerçekleştirecek.

İŞÇİLER 45 BİN TL İSTİYORDU

Dünya otomotiv devi, Kocaeli’nin en büyük sanayi kuruluşlarından ve otomotiv üreticilerinden olan Ford Otosan Fabrikası’nda promosyon talebi 45 bin TL idi. Yaklaşık 7 bin işçinin çalıştığı fabrikada 1 yıl için en az 15 bin TL, 3 yıl için ise 45 bin TL promosyon istediklerini duyurmuştu. Ford İşçi Bülteni hesabından yapılan açıklamada; ”Kocaeli’deki fabrikaların promosyon fiyatları; Sarkuysan: Yapı Kredi 3 yıl 30 bin lira. Kroman Çelik: 3 yıl 46 bin lira. Yücel Boru: Akbank 3 yıl 46 bin lira. Çayırova Boru: Akbank 3 yıl 46 bin lira. Çolakoğlu: TEB 3 yıl 39 bin lira. Hepsi Metal iş kolunda, aldıkları promosyonlar ortada. Biz de 1 yıl için en az 15 bin lira promosyon istiyoruz. 3 yıl için talebimiz en az 45 bin lira. Aşağısı yok”  ifadeleri kullanıldı.