Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ford Yeniköy fabrikası 20 gün üretim yapmayacak!

Ford Otosan bugün sabah saatlerinde Kamuoyu Aydınlatma Platformu’nda önemli bir açıklama yayınladı. Bu açıklamaya göre Ford Yeniköy fabrikası 20 gün üretim yapmayacak.

Ford Otosan bugün sabah

Ugur ENC min e1623645972212Kocaeli’de Gölcük ve Yeniköy fabrikaları bulunan Ford Otosan bugün sabah saatlerinde Kamuoyu Aydınlatma Platformu’nda önemli bir açıklama yayınladı. Bu açıklamaya göre Ford Yeniköy fabrikası 20 gün üretim yapmayacak. Bu süre zarfında fabrika içerisinde gerekli rutin bakım ve onarım çalışmaları tamamlanacak. Gölcük ve Eskişehir fabrikalarında ise herhangi bir üretim arası olmayacak.

FORD YENİKÖY FABRİKASI YENİ YATIRIMLARA HAZIRLANACAK

Ford Yeniköy fabrikası üretim arası 26 Temmuz’da başlayacak. Ford Otosan’dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle; “Yeniköy Fabrikamızda yıllık izin dolayısıyla 26 Temmuz -15 Ağustos 2021 tarihlerinde üretime ara verilecektir. Bu dönemde fabrikamızda periyodik bakım ve yeni yatırımlarımız için üretim hatlarımızın hazırlanması çalışmaları gerçekleştirilecektir. Gölcük ve Eskişehir fabrikalarımızda ise, 14.04.2021 ve 11.05.2021 tarihli açıklamalarımızda belirtildiği üzere, yaz aylarında yıllık izin ve planlı bakım amacıyla yapılan rutin duruşlar öne çekildiği için, bu kapsamda ilave duruş beklenmemektedir.”