Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze Belediyesi dev arsayı kiralayacak

Mülkiyeti Gebze Belediyesi’ne ait olan Kirazpınar Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi No:793’te bulunan 7 bin 186,04 metrekare arsa alanı açık otopark olarak kiralanacak.

Mülkiyeti Gebze Belediyesi’ne ait

SEBO min 5Gebze Belediyesi’ne ait Kirazpınar Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi No:793’te bulunan 7 bin 186,04 metrekare arsa alanın açık otopark olarak kullanılmak üzere ihaleyle kiraya verilecek. Alanın kiralama süresi 3 yıl olup, yıllık muhammen kira bedeli 157 bin 992 TL+KDV olarak belirlendi. İkinci ve üçüncü yıllar kira artışı güncellenecek. Geçici teminat ise 4 bin 739,76 TL olarak duyuruldu.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale 12/01/2021 Salı günü saat 15.00’te Gebze Belediyesi Encümen Odası’nda Belediye Encümenince yapılacaktır.

İHALEYE GİRMEK İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Ticaret ve Sanayi Odası Belgesi veya Esnaf Sanatkârlar Odası Belgesi Noter Tasdikli İmza Sirküleri, Vekil ise Vekâletname, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre cezalı olmadığına dair yazılı beyanı, Kanuni ikametgâhı (şahıs) – Adres beyanı (Şirket) Geçici teminat, Gebze Belediyesine (Kira, Emlak, ÇTV) borcu olmadığına dair belge. Dosya alındı makbuzu.

5-Bu ihaleye ait şartname ve ihale dosyası 250.00.-TL karşılığında mesai saatleri içinde Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden temin edilir ve ücretsiz görülebilir.

6-  İstekliler, şartname ve ekleri doğrultusunda hazırlayacakları yukarıdaki evrakları usulüne uygun bir dilekçe ile en geç 11/01/2021 Pazartesi günü saat 12/00’a kadar örneğine uygun dilekçe ile birlikte, kapalı zarf içinde elden İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne teslim edeceklerdir. Teklifler ihale dosyası içinde yine kapalı zarf içinde elden teslim edilecektir.

7-  İhaleyi kazanan şahıs veya firma %6 katı teminat yatıracaktır.

8- Başvuru dosyası idareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce bile olsa, dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

9-Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.