Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gram Gümüş Nasıl Alınır? Hangi Bankalar Gram Gümüş Satıyor?

Gram gümüş son zamanlarda en değerli madenlerden birisi oldu. Gram gümüş nasıl alınır, gram gümüşü hangi bankalardan alabilirsiniz? sorularının cevabı yazımızda.

Gram gümüş son zamanlarda

Çeyrek Altının 700 TL bandını aştığı şu günlerde en değerli madenlerden birisi olan gümüşte değer kazanmaya devam ediyor. Elinde altın olanlar, sabredip bekleyenler kat be kat kazanırken aynısını gümüş yatırımcıları içinde söylememiz artık mümkün.

17 Haziran 2020‘de bir gram gümüş 3.83 iken bugün 05 Ağustos 2020‘de değeri ise tam tamına 6,04 TL oldu. Gram gümüş yatırım yapmak isteyenler için hazırladığımı bu haberimiz de gram gümüşü nasıl alacağınızı ve hangi bankaların gram gümüş sattığı konusunda sizlere detaylı bilgi vereceğiz.

Gram Gümüş Nedir?

İstanbul altın rafinerisi ve nadir metal rafinerisi tarafından gram altın gibi külçe halinde piyasaya sürülen değerli maden gurubuna gram gümüş denmektedir.

Gram Gümüş Nasıl Alınır?

Gram gümüş yatırımı yapmak isterseniz tercih edeceğiniz sınırlı sayıda yatırım kuruluşu / banka bulunmaktadır. Bu bankalardan yatırım hesabı açarak gram gümüş alım satımı yapabilirsiniz. Bu bankalardan kolay bir şekilde yatırım hesabı açtırmanız mümkün.

Hangi Bankalar Gram Gümüş Satıyor?

Gram gümüşe yatırım yapmak isteyen vatandaşların merak ettiği en önemli diğer husus ise gram gümüşün hangi bankalar tarafından satıldığı konusudur. Gram gümüşü aşağıda belirttiğimiz bankalardan yatırım hesabı açarak satın alabilmeniz mümkün:

  • Kuveyt Türk,
  • Denizbank,
  • Vakıfbank Katılım Bankası, 
  • Teb 

bankalarına giderek yatırım hesabı açarak hemen gümüş alım satımına başlayabilmeniz mümkün. Gümüş konusunda yatırım yaparken aklınıza takılanlar varsa bize yorum kısmından yorum yaparak katılabilirsiniz.

Gram gümüş geleceği parlak yatırım yapılacak değerli maden gibi görünse de yatırımlarınızı kendiniz belirleyin. Emtia piyasasında yatırımcılara temmuz ayında en fazla gümüş kazandırdı. Temmuz ayında emtia grubu araçlarının 17 tanesi kazandırırken, 1 tanesi kaybettirdi. Emtia piyasasında temmuz ayında yatırımcısına en fazla yüzde ile 33,1 ile gümüş kazandırmıştı. Analistler, gümüşün güvenli liman olarak görülmesi ve gümüş arzında son dönemde gözlemlenen problemlerin gümüş fiyatlarını destekleyen en önemli etkenler olduğunu bildirmişlerdi.

Bakalım gümüş yatırımcısını ilerleyen süreçte sevindirmeye devam edecek mi?