Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haldız’a Tuana 3 için imkanda sınır yok!

Tuana 3 Projesini yarım bırakmasıyla gündeme gelen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden bir süre müsaade alan Haldız İnşaat, konutların hemen karşısında yeni bir satış ofisi açtı. Projeyi geciktiren ve Büyükşehir’de süre alan Haldız için imkanlar seferber edildi.

Tuana 3 Projesini yarım

SEBO min 5İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı üzerindeki Tuana 2 ve Tuana 3 Evleri’nin ihalesini, Kent Konut’tan Haldız İnşaat almıştı. Haldızlar, inşa sırasında TOKİ’nin talebiyle benzeri görülmemiş dev bir satış ofisi ve örnek bir daire showroom yapmıştı. Buraya 2 milyon lira harcandığı öne sürülmüştü.

DEVASA SHOWROOM SATILMIŞTI

Tuana Evleri’nin satış işlemleri tamamlandığında, Kent Konut biriminin bu binaya yerleşeceği söylenmişti. Ancak aradan geçen süre zarfında Kent Konut o binaya gelmedi. Çok yüksek paralar harcanan Tuana Evleri’nin satış showroomu ise oldukça ucuz bir fiyata demiriyle satılmıştı.

BÜYÜKŞEHİR HALDIZ’A OMUZ VERİYOR

Şimdilerde Tuana 3 Projesini yarım bırakmasıyla gündeme gelen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden bir süre müsaade alan Haldız İnşaat, konutların hemen karşısında yeni bir satış ofisi açtı. Bu ofis önceki kadar büyük değil. Haldız, satış işlerini burada yapacak. Hemen yol kenarında bulunan ofiste Büyükşehir ve Haldız İnşaat tabelaları asıldı.

Haldiz
Haldız’ın milyonluk eski satış ofisi satılmıştı.
Tuana 3 Evleri Satis Ofisi 1
İşte Tuana 3 için Haldız’a verilen yeni yer.

Tuana 3 Evleri