Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haldızlar sözünü tutacak gibi!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Tuana Evleri’ni inşa eden Haldızlar 3. Etap inşaatını geciktirmişti. Haldızlar’a ek süre verildi. Kentin en büyük inşaat firması bu ek sürede sözünü tutarak inşaatı tamamlamak için yoğun bir çalışma sergiliyor.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Tuana

Kocaeli’nin en büyük inşaat firması olan Haldızlar İnşaat, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut A.Ş.’nin Tuana Evleri inşaatı işini üstlenmişti. İlk iki etabı sorunsuz tamamlayan firma pandemi süreciyle birlikte 3. etap inşaatını sözleşme süresi içerisinde tamamlayamadı. Kentte tartışma yaratan yarım kalan işe Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın el attı ve Haldızlar’a ek süre verildi.

DÜKKANLAR TAMAMLANDI

Ek süreyi alan Haldızlar inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Bir süre öncesine kadar kaba inşaat halinde bekleyen Tuana Evleri 3. Etap’ta yoğun bir çalışma başladı. Topçular Mahallesi’ne büyük bir satış ofisi de kuruldu. Kaba inşaatlarda ince işçilik çalışmalarına başlayan Haldızlar İnşaat bir yandan da 3. etap girişini ve giriş bölümünde yer alan dükkanları tamamladı. Haldızlar İnşaat’ın Tuana Evleri 3. Etap şantiyesinde yoğun mesai sürüyor. Haldızlar ek süre içerisinde çalışmalarını tamamlayacak gibi duruyor.