Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet, 3 ay kira ve işgaliye almayacak

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 3 ay boyunca belediyeye ait olan ve kiraya verilen büfeler, simitçi, mısırcı, kestanecilerden kira, işgal harcı ile kafe-restoranlardan eğlence vergisi almayacak

İzmit Belediye Başkanı Av.

İzmit Belediyesi Koronavirüs karşısında oldukça zor günler geçiren, kepenk kapatan ve iş yapamayan esnafın bir az olsun rahatlaması için ekonomik destek paketini yürürlüğü koydu. Bu kapsamda İzmit Belediyesi 3 ay boyunca belediyeye ait olan ve kiraya verilen büfe, mısırcı, kestaneci ile simitçilerden kira almayacak. Ayrıca tüm esnaflardan 3 ay boyunca işgaliye bedeli de alınmayacak. 

RESTORAN VE KAFELERDEN DE ALINMAYACAK

Öte yandan İzmit Belediyesinin eğlence vergisine tabi tutulan restoran ve kafelerden de eğlence vergisi alınmayacağı da duyuruldu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan alınan bu kararlarla Koronavirüs nedeniyle zor koşullarda olan esnafın her daim yanında olarak, önemli bir sosyal belediyecilik örneği de gösterdi.  Koronavirüsle mücadele kapsamında virüsün yayılmaması adına birçok uygulamaya ve çalışmaya imza atan Başkan Hürriyet, ekonomik anlamda da esnafın yanında olarak esnafa destek vermeye devam ediyor.

PAZARCIDAN DA

Paket kapsamında 3 ay boyunca İzmit’teki Pazar yerlerinden alınan tezgâh yeri kira bedelleri alınmayacak.