Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet taburcu oldu!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet geçtiğimiz hafta corona virüsüne yakalanmıştı. Hastanede tedavi altına alınan Hürriyet tedaviye olumlu cevap verdi, taburcu oldu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet geçtiğimiz hafta corona virüsüne yakalanmıştı. Hastanede tedavi altına alınan Hürriyet tedaviye olumlu cevap verdi. Sağlık durumu iyiye giden Hürriyet eve gitmek için taburcu olduğunu ve tedavisine evinde devam edeceğini duyurdu. Hürriyet açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz günlerde yakalandığım ve hastanede tedavisini gördüğüm Covid-19 tedavime bugünden itibaren evimde devam edilecek. Virüsün akciğerlere inmesi, kandaki enfeksiyon ve ateş nedeniyle 1 haftalık yoğun ilaç tedavisi sonucu şu anda daha iyiyim.

TEŞEKKÜR ETTİ

Eşim ve 11 yaşındaki oğlumun da covid testi pozitif çıkması nedeniyle ailemle birlikte Cuma gününe kadar evimizde karantinada olacağız. Bu süreçte benim ve tüm Covid-19 hastalarının tedavisinde canla başla çalışan doktorlarımıza, hemşire ve sağlık çalışanlarımıza, bu kötü günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız. Rabbim bütün hastalara tez zamanda şifa versin inşallah.”