Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hyundai’ye yüzde 50 zam yapıldı!

İzmit merkezli üretim yapan Güney Koreli otomotiv devi Hyundai bir kez daha çalışanının yüzünü güldürdü. Maaş ve sosyal haklara iyi zam yapıldı.

İzmit merkezli üretim yapan

2021 yılına girerken eylemlerle gündeme gelen, hayli stresli dönemler geçiren Hyundai, geçen yılın son dönemlerinde çalışanlara iyi zam yapmış, 2022 yılbaşından önce de prim ve alışveriş çeki ödemeleri de memnuniyeti devam ettirmişti.

ENFLASYON + YÜZDE 8

Enflasyon oranının günden güne arttığı bir dönemde Hyundai yönetiminin çalışanlarına nasıl zam yapacağı merak konusuydu. Ve mart ayında yapılacak zam oranları belli oldu. Hyundai yönetimi, enflasyon oranını yüzde 42 olarak açıklandığı bir dönemde tüm çalışanların maaşlarına yüzde 50 oranında zam yaptı.

RAMAZANDA 3 BİN LİRA DAHA

Yönetim ayrıca Ramazan aylarında net 1000 lira olarak verdiği alışveriş çeki miktarını 1500 liraya çıkartırken, 1500 liralık ilave artış daha sağladı. Böylelikle Ramazan ayında her çalışan ayrıca 3’er bin liralık harcama yapabilecek.

KURBAN VE DEVAMLILIK İKRAMİYELERİ

Fabrika yönetimi Kurban Bayramı ödemesini 800 liradan 1500 liraya yükseltirken, devamlılık ödülü de aylık 100 liradan 150 liraya çıkartıldı. Devamlılık ödülü yıllık bazda ise 1200 liradan 1800 liraya çıkmış oldu.