Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İcradan satılık 2 katlı bina!

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, Uzuntarla bölgesinde 2 katlı bir bina icradan satışa çıkarıldı. Kocaeli İcra Dairesi tarafından 702 bin 248 lria değer biçilen 2 katlı binayla ilgili satış ihalesi 4 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, Uzuntarla

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, Uzuntarla bölgesinde 2 katlı bir bina icradan satışa çıkarıldı. Kocaeli İcra Dairesi tarafından 702 bin 248 lria değer biçilen 2 katlı binayla ilgili satış ihalesi 4 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Saat 12.05’te Kocaeli emzat salonunda gerçekleştirilecek ihaleye katılan olmazsa bir sonraki satış günü 31 Ağustos olacak. Taşınmaz için talep edilen bedel düşürülecek ve ihale yine aynı saatte gerçekleştirilecek.

Taşınmazın Tapu Kaydı ve Özellikleri:

Kocaeli, Kartepe , Uzuntarla M. 235 Ada, 5 Parsel,524,89 M2 tapu kaydında arsa vasıflı taşınmaz;
Taşınmazİbrikdere mahallesi sınırları içinde, 116. sokak No:10 adresinde yer almakta olup,118. sokağın hemen kuzeyinde, D-100 karayolunun 100 mt kadar kuzeyinde, Hacı Arif Caddesinim 420 mt kadar güneyinde kalmaktadır. Meskûn alanda olup etrafında yoğun olarak konut yapılaşmaları mevcuttur. Taşınmaz yol, su, kanalizasyon gibi belediye hizmetlerinden ve elektrik, telekomünikasyon gibi diğer kamu hizmetlerinden eskiden beri tam olarak yararlanmaktadır. Toplu taşım güzergâhı ve ana arterlere yakın konumda olduğundan ulaşım imkânları iyi düzeydedir. Parselin zemin parametreleri, topoğrafik yapısı inşaat yapımı için uygun özellikleri taşımaktadır. 3194 sayılı imar kanununun 18.maddesi olan imar uygulaması sonucu oluşan imar parselidir. geometrik olarak yamuk şeklini andıran, topoğrafik olarakdüz yapıya sahiptir.Parsel üzerinde 2 katlı (zemin,1 normal kat) betonarme-karkas yapı sistemi ile yapılmış 1 adet bina bulunmaktadır. Binanın tabanda kullanım alanı 206,00 m², 1. Normal katta 140,00 m2 dir. dir. Binanın zemin katında kahvehane ve berber, 1.normal katında1 mesken bulunmaktadır. Mesken içerisinde 3 oda,salon, mutfak,antre,banyo,wc,1 balkon, bulunmaktadır. Bina kapalı olduğundan içine girilememiş etraftan alınan bilgilere göre meskenlerin , yaşam mahallerinin yer döşemeleri laminant parke , ıslak hacimler kalebodur, pencere doğramaları ahşappen doğramadır. Isınma doğalgazlı kombi ile sağlanmaktadır.

İmar Durumu :

1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında “Konut Alanı” kullanımında kalmaktadır. Parseldeki yapılaşma koşulları Ayrık yapı nizamı, kat adedi 3 kat, TAKS:0,30-KAKS: 0,90 olarak belirlenmiştir. Yaklaşma mesafeleri imar yolu cephesinde min. 5,00 metre, yan bahçede min. 3,00 metredir. Min.İfraz 400,00 m²2dir. Parselin kadastral yola cephesi vardır.