Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İcradan yarı fiyatına satılık prefabrik ev!

Kocaeli 8. İcra Müdürlüğü İzmit’te üniversite yolunda yer alan bir inşaat firmasının prefabrik ev olan satış ofisini icradan ihale ile satacak. Satış ev değeri 126 bin liranın yarısından, 63 bin liradan başlayacak.

Kocaeli 8. İcra Müdürlüğü

Türkiye genelinde yaşanan ekonomik kriz inşaat firmalarını da uzun süre önce vurmuştu. Sektörde kriz devam ediyor. İcra dairelerinde inşaat firmalarının pek çok dosyası bulunuyor. O dosyalardan biri de Kocaeli 8. İcra Müdürlüğü tarafından gündeme getirildi. Müdürlük İzmit’te yer alan, Kocaeli Üniversitesi yolu üzerinde bulunan bir inşaat firması projesinde yer alan prefabrik satış ofisi olan evi, bir prefabrik depoyu ve birkaç mermer bloğu satışa çıkardı.

İzmit 63 bin lira ev 2ÜNVİERSİTE YOLU ÜZERİNDE

Bir inşaat firmasına ait olan prefabrikler ve ürünlerle ilgili satış ilanını yayınlayan Kocaeli 8. İcra Müdürlüğü ilk satışın belirlenen ürün bedellerinin yarısı üzerinden 13 Nisan’da saat 14.05’te gerçekleştirilmesini istedi. Söz konusu satış ihaleleri İzmit Kadoköy Mahallesi Gülvatan Sokak üzerinde yer alan 3 Nolu Mezat Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ürünler mezat öncesi Kabaoğlu Mahallesi, Begonvil Sokak, No 3 adresinde görülebilecek.

İzmit 63 bin lira ev63 BİN LİRADAN SATILACAK

Kocaeli 8. İcra Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek satış ihalesinde en büyük ilgiyi inşaat firmasının satış ofisi olarak kullandığı prefabrik evin çekmesi bekleniyor. 140 metrekare olan ev için belirlenen muhammen bedel 126 bin lira. Yarı fiyatına satışa çıkacak olan ev minimum 63 bin liraya alıcı bulabilecek. İlk satış ihalesinde alıcı çıkmazsa ikinci satış ihalesi 28 Nisan’da gerçekleştirilecek. Corona virüsü nedeniyle kırsal kesimlere artan ilgi ve söz konusu prefabrik evin taşınabilir olması nedeniyle satışın ilk ihalede gerçekleşmesi bekleniyor. Satışa konu icra müdürlüğünün dosya numarası şöyle: 2018/75575 ESAS

İzmit icra prefabrik foto İzmit icra prefabrik foto 2