Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlçe belediyeleri de ücretlere zam yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin işçilerin ücretlerine ve sosyal haklarına yüzde 30 zam kararının ardından Kartepe, Başiskele, Derince ve Başiskele Belediyeleri yüzde 30 zam kararını açıkladı. Körfez Belediyesi zam yapacağını duyurdu, oranı açıklamadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin işçilerin

Asgari ücrete yapılan zammın ardından ücretleri asgari ücret seviyesinde kalan belediye işçilerinin zam beklentisi belediyeler tarafından karşılanmaya başlandı. Büyükşehir’in işçilerin ücretlerine ve sosyal haklarına yüzde 30 zam kararının ardından Kartepe, Başiskele, Derince ve Başiskele Belediyeleri yüzde 30 zam kararını açıkladı. Körfez Belediyesi zam yapacağını duyurdu, oranı açıklamadı.

İŞÇİLERİN GÖZÜ BAŞKANLARDA

Kartepe, Başiskele, Derince ve Darıca Belediyeleri işçilerin sosyal haklarına ve maaşlarına yüzde 30 oranında zam yaptı. Şu anda kadar zam ile ilgili Gebze, Çayırova, Dilovası, İzmit, Kandıra, Gölcük ve Karamürsel belediyeleri açıklama yapmadı. Açıklama yapan Körfez Belediyesi ise zam oranı açıklamadı. İşçilere bayram öncesi seyyanen zam yapılacağı ve ikramiyelerinin yatırılacağı açıkladı. Belediye Başkanı Söğüt, “İşçilere asgari ücret oranında zam vereceğiz ancak çalışmalarımız sürüyor. Çalışma bitince açıklayacağız” dedi.