Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş arayanlar dikkat… İzmit Belediyesi 20 personel alacak!

İzmit Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren BEKAŞ 10 kreş öğretmeni, 10 özel güvenlik elemanı alacak. Son başvuru tarihi bugün.

İzmit Belediyesi’ne bağlı olarak

Uğur Ençİzmit Belediyesi 20 yeni elaman istihdam edecek. Daimi olarak istihdam edilecek olan elemanlar İzmit Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren BEKAŞ kadrosunda çalışacak. İzmit Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren BEKAŞ 10 kreş öğretmeni, 10 özel güvenlik elemanı alacak. Söz konusu iş başvuruları kariyer.izmit.bel.tr adresi üzerinden yapılacak. Son başvuru tarihi ise bugün (12 Eylül Pazartesi).

Kreş öğretmenliği için aranan şartlar

En az meslek lisesi, ön lisans, lisans, okul öncesi öğretmenliği, çocuk gelişimi ve anaokulu öğretmenliği bölümlerinden mezun olmak. 40 yaşını aşmamış olmak. Adli sicil kaydı bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak. Çocuklarla ilgili bir sektörde deneyimli olmak. Tercihen İzmit ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

Özel güvenlik için aranan şartlar

En az ortaokul mezunu olmak. Özel güvenlik eğitim sertifikasına sahip olmak. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak.