Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İZGAZ işçisine yüzde 54 zam!

İZGAZ ile TES-İş sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı. İşçiler yüzde 54 zam aldı.

İZGAZ ile TES-İş

İZGAZ ile TES-İş sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı. TES-İş Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“İZGAZ ve TES-İş Sendikası’nın 01.01.2022’den geçerli olan toplu iş sözleşmesi karşılıklı müzakereler sonucunda 2 ayda tamamlanmıştır. 28 Ocak 2022’de imza altına alınacaktır.

2 yıl geçerli olacak olan toplu iş sözleşmesinde 1. yıl %39, 2. yıl enflasyon +2 puan oranında artmış, toplamda diğer haklarla birlikte net %54 artış sağlanmıştır.

Biz sendika olarak İZGAZ hissedarı ve yöneticilerimizin yeni bir işyerini devir almalarına rağmen şirkete katkı koyan her çalışan bizim için değerlidir anlayışıyla hareket etmişler. Ayrıca kentimizin 5 yıl içerisinde her köşesine köyler dahil gaz götüreceklerini de taahhüt ederek ve bu çalışmaları da yaparak bölge insanımızın da gönlünü kazanmışlardır.

Masada anlaşarak biten her sözleşmenin taraflara hayır getireceğini inanan sendika olarak emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz.”