Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’nden 4.4 milyonluk satış!

Maddi sıkıntı yaşayan İzmit
ugur

Maddi sıkıntı yaşayan İzmit Belediyesi İzmit Kabaoğlu Mahallesi’nde yer alan 2 adet arsasını satışa çıkardı. Toplam değeri 4 milyon 480 bin 250 TL olan arsalar için 6 Temmuz’da satış ihalesi gerçekleştirilecek. Hatırlanacağı üzere kısa bir süre önce İzmit Belediyesi’nde bu defa Sanayi Mahallesi’nde yer alan bir arsanın satışı gündeme gelmiş, tartışma yaşanmıştı.

izmit arsa ihale 1

TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU

Söz konusu tartışmada İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, “Meclise geldiğinden beri arsa satışları konusunda belediyemizin bütün gayrimenkulleri satmak istediğimizden bahsediyor. Komisyona gelen konu sadece belediyedeki arsalar. Daha önce Belsa Plaza B blok, benzin istasyonları ve kaymakamlık binası satılmıştı. Bizim dönemimizde komisyona gelen sadece arsalar, bunlarda da görüşmek için geldi. Belediyenin gayrimenkulleri satılmak için gelmedi. Arsa zaten ticari bir unsur ama hiçbir kamu binası satılmak için yapılmaz” demişti.

Yalçın’a cevap veren Ak Partili Muharrem Tutuş, “1 yıl önce gazetelere vermiş olduğunuz demeçte göreve geldiğinizden beri belediyenin hiçbir mülkiyetini satmadığınızı söylediniz ama son 3 ayda bile sadece 100 milyon TL’nin üzerinde” şeklinde konuşmuştu.