Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra’da icradan satılık dubleks yazlık!

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde 2+1 dubleks bir yazlık icradan satışa çıkarıldı. Kandıra İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılan yazlık özel bir site içerisinde yer alıyor

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 2+1

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde 2+1 dubleks bir yazlık icradan satışa çıkarıldı. Kandıra İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılan yazlık özel bir site içerisinde yer alıyor. 314 bin 859 lira muhammen bedelle satışa çıkarılan yazlık için ilk satış ihalesi 10 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Alıcı çıkmaz ise 7 Haziran’da yeni bir ihale düzenlenecek.

Taşınmaz bilgileri şöyle;

Kocaeli İl, Kandıra İlçe, 195 Ada, 3 Parsel, Cebeci Mahalle/Köy, zemin kat 2 nolu bağımsız bölüm mesken Nolu Bağımsız Bölüm Cebeci Mahallesi Hakkı Oruç Sokak No: 3/AKandıra – Kocaeli posta adresinde yer almaktadır. Sahile, halk plajı ve alışveriş alanlarına 500 metre mesafededir.Yakın çevresinde site tarzı mevsimlik kullanıma göre düzenlenmiş binalar, boş parseller, orman arazisi bulunmaktadır. Belediye alt yapı hizmetlerinden istifade etmektedir.
Parsel düzgün dörtgen formunda, düz arazi yapısındadır. Etrafı çevrili, her bağımsız bölümün ayrı girişi mevcuttur. Bahçe peyzajı kısmen yapılıdır. Parsel içinde 4 blok bulunmaktadır. Her blokta beşer mesken olmak üzere toplam 20 bağımsız bölümlüdür. A blok posta adresinde Hakkı Oruç Sokak 3 numara olarak gösterilmiş, 3,3A,3B,3C,3D olarak numaralandırılmıştır. Kandıra Belediyesi İmar Müdürlüğünden temin edilen mimari projesine göre bağımsız bölümün yeri teyit edilmiştir. A blok betonarme karkas tarzda bitişik nizam 5 blok olarak inşa edilmiştir. Her bağımsız bölüm 2 katlıdır. Dış cephesi sıva üzeri akrilik boyalıdır. Bina 13.09.1987 tarih 8/16 sayı ile ruhsatlıdır. Dışarıdan yapılan tespite göre yaşına uygun inşa kalitesinde olduğu görülmüştür.
Bağımsız bölüm A blokta bloğun güneydoğu tarafından sayıldığında ikinci sırada yer almaktadır.Giriş kapısı çelik, pencereleri PVC doğrama olan bağımsız bölümünü içine girilememiştir.Kandıra Belediyesi İmar Müdürlüğünde incelenen mimari projesine göre zemin ve 1 normal kattan oluşmaktadır. Zemin katı net: 44m², brüt: 50 m², 1 normal katı net: 44 m², brüt: 50 m² olmak üzere bağımsız bölüm toplam net: 88 m², brüt: 100 m² alanlıdır. Zemin katında salon, mutfak, WC ve teras, 1 normal katında antre, 2 oda, banyo ve 2 balkon vardır.
Adresi Kocaeli İl, Kandıra İlçe, 195 Ada, 3 Parsel, Cebeci Mahalle/Köy.
Yüzölçümü 3.024,79 m2 (Ana Taşınmazın yüz ölçümü.) Meskenin yüzölçümü:
100,00 M2 Brüt.
Arsa Payı 2/40
İmar Durumu Kandıra Belediyesi İmar Müdürlüğünden alınan şifahi bilgiye göre parsel 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında “Konut Alanı” kalmaktadır. Yapılaşma koşulları; Ayrık nizam 2 kat; E:0,50 olarak belirlenmiştir.
Kıymeti : 314.859,00 TL (Kandıra İcra Hukuk Mahkemesinin 24.02.2021 tarih ve 2020/38 Esas,2021/18 Karar sayılıilamı gereğince belirlenen kıymet takdiridir.
KDV Oranı %1

ilan için tıklayınız