Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu: Zam fırtınası geliyor!

Kış aylarında yeni bir zam fırtınasının kapıda olduğunu ifade eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Zor bir dönemecin eşiğindeyiz halkım. Önümüz kara kış, ayaz. Zam fırtınası geliyor. Bu kışı en az hasarla atlatmamız için, bu videom bir mücadele çağrısıdır. İnancım o ki; size bunları eden elbette bulur, bulacak!” dedi.

Kış aylarında yeni bir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin mutfağından halka seslendi. Yaklaşan kış aylarında yeni zamların geleceğini ifade eden Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı “Bu Saray iktidarının her gün farklı bir kesimde açmaya devam ettiği yaralara bir muhalefet lideri olarak merhem olmaya çalışıyoruz. Yol arkadaşlarımla sürekli yollardayız. Arada bazı konular birikti. Sizleri bilgilendirmem lazım.

“YENİ ZAM FIRTINASI KAPIDA”

Sorunlara karşı nasıl önlem alacağımızı bilmeniz çok önemli. Öncelikli konumuz kara kış. Kara dememizin nedeni yaşanacaklardır. Pazar market fiyatları zaten korkunç seviyede ve maalesef yeni bir zam fırtınası kapımızda. Bu haksız, hukuksuz fiyat artışları halkımızın huzurunu kaçıracak. Peki Erdoğan ne yapıyor? Bize ABD, Almanya ve İngiltere’nin nasıl bir sefalete düştüğünü anlatıyor.

Niye bunu anlatıyor? Çünkü Erdoğan, kara kışta bu millete yaşatacağı sefalete algısal zemin hazırlıyor.

Yalanlar söyleyerek halkı trajediye hazırlamak istiyor; çünkü sunabildiği tek çözüm bu. Korkunç bir propaganda makinasıyla bunu yapmaya çalışıyorlar.

Bunun yalan olduğunu ve bunu sizin çok iyi bildiğinizi Erdoğan da biliyor. Bu söylemlerin hedefi de büyük oranda şu an bu videoyu izleyen sizler değilsiniz zaten. Hedef bu ülkenin en savunmasız, en yoksul kitleleri. Yurt dışındaki dünyayı, okuyup göremeyenler. Bu kitleler aynı zamanda bu kara kışı en korkunç yaşayacak olan kesimlerimiz. Bu çok acı bir tablodur.

“GÖRÜNEN O Kİ ENERJİ KESİNTİLERİ YAŞANACAK”

Şimdi size bir bilgi daha vereyim. Görünen o ki Erdoğan iktidarı beceriksizliğinden dolayı bu kış ülkeye enerji kesintileri de yaşatacak. Size bu hikayeleri sürekli anlatmasının bir nedeni de bu. İşte bunun yolunu yapmaya çalışıyor.